2777
2789
عنوان

بی احترامی همسرم به خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم این چه کلمه ای هست که یاد گرفتین. اگر بخاد اینجور باشه با یه کار کوچیک همه از هم جدا بشن ...

اگر عروسی کرده باشی و بچه داشته باشی بله مجبوری بسازی.خب وقتی نامزده چرا نشه؟! نامزدی یعنی دوران شناخت

اره تا مادرشوهرت نیشش تا پس کلش باز شه بیاد قربون صدقه شوهرت بره 

بنظرم مقابله ب مثل کن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اگر عروسی کرده باشی و بچه داشته باشی بله مجبوری بسازی.خب وقتی نامزده چرا نشه؟! نامزدی یعنی دوران شنا ...

عقد صورت گرفته

نگرفته باشه هم نمیشه تا یه مشکل پیش اومد ادم بزنه زیر همه چیز عزیزم اینجوری نمیشه تشکیل زندگی داد زندگی مشترک به گذشت نیاز داره اگر اون کوتاه نیومد من باید کوتاه بیام وگرنه نمیشه زندگی کرد

اگر عروسی کرده باشی و بچه داشته باشی بله مجبوری بسازی.خب وقتی نامزده چرا نشه؟! نامزدی یعنی دوران شنا ...

درسته. اما آدم تو نامزدی هم باید یاد بگیره که بتونن مشکلاتشون رو حل کنن. وگرنه موقعی که میری زیر یک سقف مشکلات ده برابر میشه 

عقد صورت گرفتهنگرفته باشه هم نمیشه تا یه مشکل پیش اومد ادم بزنه زیر همه چیز عزیزم اینجوری نمیشه تشکی ...

شوهر من توی نامزدی قهر میکرد تحمل کردم الان ۱۴ ساله پیرم کرده بااین رفتار

حالا فک کردی ب خانوادش بگی اونا میرن درستش میکنن اونا اگه بلدبودن پسرشونو درست تربیت میکردن

امروز خیلی به این مسئله فکرکردم که کم کاری از مادرش بوده و تو تربیتش کم گذاشته

به هیچ وجه به خانواده همسرت ذره ای از مسائل زندگیتو نگو،یه مدت تنها برو خونه پدرت ،برای همسرت قیدوشرط نزار،خودم هروقت احساس کنم از طرف همسرم داره بی احترامی میشه فوری فاصله میندازم بینشون،بهش اجازه نمیدم بیاد خونه ی پدرم ، تا خودش نخواد اصرار نمیکنم ،زمان همه چیو درست میکنه