2777
2789
عنوان

بی احترامی همسرم به خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 67 پست
امروز خیلی به این مسئله فکرکردم که کم کاری از مادرش بوده و تو تربیتش کم گذاشته

بهتر بود خودت اخلاق مامانتو بهش میگفتی 

یا حداقل یه خونه اجاره میکردین 

بالاخره مدیریت این مساله با خودته و اینو بدون شرایط و بدتر نکنی

خانوادت تلاش میکنن رابطه درست بشه یا نه؟

به هیچ وجه به خانواده همسرت ذره ای از مسائل زندگیتو نگو،یه مدت تنها برو خونه پدرت ،برای همسرت قیدوشر ...

یعنی میگی کینه اش از بین میره؟ الان تقریبا ۶ماه از اون روزی که دلخوری پیش اومد گذشته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر بود خودت اخلاق مامانتو بهش میگفتی یا حداقل یه خونه اجاره میکردین بالاخره مدیریت این مساله با خو ...

چند شب پیش به زور اومد خونمون رفتار خانوادم خوب بود ولی اون بی محلی کرد

لابد دوست نداره بیاد خونتون نباید اجباری ببریش، چون اونا پدر و مادرتن بهشون حق میدی اما بعضی حرفا از هزارتا فحش بدتره، برای شما گذشته برای ایشون نه چون مادر شما به احتمال زیاد همون رفتارها رو تکرار خواهد کرد، شما اگر بهت توهین کنین باز میری خونه مادرشوهرت؟ خیر مثل نود درصد نی نی سایتی ها قطع ارتباط می کنی

چی فرق میکنه بعد عروسی؟اینجوری که این داره رفتار میکنه اصلا نمیدونم چطور خانوادم رو دعوت کنم خونم

بعد عروسی صمیمی ترمیشن الان خجالت میکشه بعد اصرار می کتی الان فکر میکنه تحفه ای. زیاد اصرارش نکن. 

نامزدت چجوری فهمید که مامانت از اومدنش راضی نیست

رفتار سرد، اخم، بی محلی و پچ پچ هاش با بابام

اخرم بابام بهش گفت زودتر عروسی کنین برین که یعنی درخفا میگفت از اینجا برو

بعد عروسی صمیمی ترمیشن الان خجالت میکشه بعد اصرار می کتی الان فکر میکنه تحفه ای. زیاد اصرارش نکن.

ببین اوایل خیلییییی خوب بود

بهش میگفتم متعادل رفتار کن گوش نکرد

الان یهو سرد شده خب اونام میگن چرا اون موقع انقدر تحویل میگرفت الان خرش از پل گذشت

لابد دوست نداره بیاد خونتون نباید اجباری ببریش، چون اونا پدر و مادرتن بهشون حق میدی اما بعضی حرفا از ...

بله حق میدم بهش همون اول گفتم هردوطرف مقصر بودن

اما نمیشه تا اخر عمر رفت و امد نکنه

همسرتون که با خانواده شما مشکل پیدا کردن نمتونه غرورشو زیر پاه بزار و او ارتباط صمیمانه داشته باشه  چون وقتی مشاوره رفتین با صحبت و راهنمایی سرد شد  وقتی رسید در منزل پدر شما باز یاد گذشته افتاد و حرفها باز برگشت به خانه اول  بانو شما هیچ فشاری بهش نیارید اصلا به خانواده خودت چیزی نگو که بدتر میشه چون راز یا مشکلی که هست در فضای خونه خودت هیچ وقت بیرون نبر و به کسی نگو حریم خصوصی شما باید بین خودتون محفوظ باشه  اگه اینکار کردی همسرت بدتر میشه و دیگه اعتبار و اعتماد بین خودتون از بین میره  بانو صبر داشته باش تا سرد بشه اصلا هیچ چیز در این مورد بحث نکن با همسرت  زمان بهش بده خودش کم کم سرد میشه مردها اکثر اینجوری هستن فقط زمان بهش بده صحبت بیش از حد و تکرار کننده شما بدتر میشه چون شما با گفتن داغتر میشه يادش میاری از اون اتفاق  

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔
نه اصلا بخدا حتی یه کلمه. گفتن اینم دیگه جزئی از خانواده ی ما حساب میشه

مامان من خیلی مهمون نوازه نمیدونم چرا با همسرم اینجوری کرد

البته یکم بحث حسادت هم هست چون مامانم به شدت به من وابستس

یعنی میگی کینه اش از بین میره؟ الان تقریبا ۶ماه از اون روزی که دلخوری پیش اومد گذشته

دوران عقد از این مسائل پیش میاد، بزار به حساب این که غرورش و دلش شکسته ،اونم خانواده تورو به چشم خانواده خودش می دیده اما یه جور دیگه باهاش رفتار شده،بزار بین خانوادت و همسرت یه فاصله بیفته اتفاقای جدید خوب رقم بزن تا تلخی گذشته از دلش پاک بشه