2777
2789
عنوان

بی احترامی همسرم به خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 67 پست
نه. بهش حق بده خودت و بزار جای اون. شاید اگر منم بود با این کم محلی ها هیچوقت دیگه نمیرفتم خونشون

حق میدم به خودشم گفتم

اما ازش خواستم به احترام من کوتاه بیاد و تمومش کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق میدم به خودشم گفتماما ازش خواستم به احترام من کوتاه بیاد و تمومش کنه

بنظرم با پدر و مادرت حرف بزن. بگو میدونید بیشتر شما مقصرید. پس اگر میخاید زندگیه من از هم نپاشه درست با نامزدم رفتار کنید. بعد هم از مامانت بخواه اون زنگش بزنه و دعوتش کنه برای شام. مطمئن باش اگر مامانت زنگ بزنه اونم دلش نرم میشه 

بنظرم با پدر و مادرت حرف بزن. بگو میدونید بیشتر شما مقصرید. پس اگر میخاید زندگیه من از هم نپاشه درست ...

مامانم حس میکنه همسرم داره منو ازش جدا میکنه

رفتار اونم شده عین بچه ها بهونه میگیره الکی

بین هردوشون بدجور گیر افتادم

الان ۶ماه گذشتهبه نظرتون برای سرد شدن کافی نیست؟

خیر چون توی این مدت شما بهش مرتب میگفتید بزار تا زمان بگذره خودش درست میشه چیز به زور درست نمیشه حتی بدتر هم میشه طی این مدت با همسرت خیلی صمیمی و عاشقانه باش رفتارت تغییر نده محبت شما به همسرت هم کمک میکنه فراموش کنه وقتی محبت شما ببینه پیش خودش فکر میکنه که اگه دخترش که زن من هست اینجوری رفتار میکنه پس خانواده اش هم منو دوست دارن  چون مردها مثل بچه می‌مونن احتیاج به محبت دارن تا اون چیزی که اتفاق افتاده سرد سرد میشن انشاالله که کانون‌ خانواده همیشه گرم صمیمی باشه 

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔