2777
2789

آره اکثرا تو خرید های اینترنتی اینجور کارها خیلی زیاده.

عین عکس نیست خودشون میدونن اگه عکس واقعی رو نشون بدن نمیخرید یه جور کلاهبرداریه.

و درآمدشون حلال نیست

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

همونه ذاتش همونه این قدر ظاهر بین نباش    

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط منم که تفاوت خیلی شدیدی نمیبینم؟

مشخصه که یه کپی ارزون قیمت از عکسه

مدل دوخت جیب روی کیف ،دوردوزی هاش، حتی اون عروسک با پارچه ارزون قیمت

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

آره اکثرا تو خرید های اینترنتی اینجور کارها خیلی زیاده.عین عکس نیست خودشون میدونن اگه عکس واقعی رو ن ...

اصلا موندم چه جوری این پولا از گلوشون پایین میره من یه ۴ هزاری به بقالی بدهکار شدم تمام فکرم این بود یادم نره بهش ندم

اصلا موندم چه جوری این پولا از گلوشون پایین میره من یه ۴ هزاری به بقالی بدهکار شدم تمام فکرم این بود ...

برایه اینکه شما با پوله حلال بزرگ شدید اونا نه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
رژیمت چطوری بودمیشه توضیح بدید لطفااااا

بیشتر کالری شماری کردم با زیره مواد پروتئینی مثل حبوبات و تخم مرغ بادام زمینی رو بیشتر استفاده کردم برنج و نون رو محدود کردم روغن رو خیلی کم میخورم شیرینی و بستنی در حد ماهی یکی دو بار 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...