2777
2789
عنوان

تو این موقعیت چیکار میکنین

74 بازدید | 17 پست

یه نفر هست ک از ۷ ۸ سال پیش عاشقانه دوست دارید همو (ب خاطر نوجونی و سن کم ارتباط بینتون نبوده ولی همیشه پسره محبتشو بهتون ثابت کرده)

بعد از نوجونی هم یکی دو سال هم باهاش تو رابطه بودین و کوچیک ترین خطایی نکرده و برا ازدواج همو میخواستین

ی موقعیتی پیش میاد ک مجبور میشید بی دلیل کات کنید اما دلیلشو نمیتونستید براش توضیح بدین.خیلیم اذیت شده وقتی ک کات کردین باش و با خونوادت و دوستات بار ها ارتباط گرفته ک تو رو برگردونه اما تو نمیتونستی باش در ارتباط باشی 

حالا الان مشکلت حل شده (تو رابطه هم نیست پسره)

ولی دیگه مث قبل خودشو ب ابو اتیش نمیزنه (حدودا نزدیک ب یه ساله از کات میگذره)برمیگردین بهش؟براش توضیح میدین؟یا دختر نباید برگرده؟(دوستش دارین)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برنمیگردم . لطفا برای روح و روان و عواطف افراد ارزش قائل بشید .

مرسی از اینکه نظر دادی🙂

قصد ازار دادنشو ندارم واقعا 

انقد هم خودخواه نیستم ک بخاطر خودم برگردم بهش

این نبوده ک دورامو بزنم و برگردم

تو اون موقعیتی ک داشتم نمیتونستم باش در ارتباط باشم نمیشد دلیلشو توضیح بدم براش

مرسی از اینکه نظر دادی🙂قصد ازار دادنشو ندارم واقعا انقد هم خودخواه نیستم ک بخاطر خودم برگردم بهشاین ...

برگشت شما قطعا اون فرد درمان نمیکنه و زمان و اعصاب گذشته رو بهش برنمیگردونه . 

دلیل شما هرچیزی که بوده هرچیزی فرق نداره برای شما از اون فرد مهم تر بوده و الویت داشته که این به خودتون مربوط هست . ولی وقتی یک انتخابی کردین عواقبشم بپذیرین تا انتها

بدون دلیل گفتن بهش گذاشتی رفتی؟

ی بهونه ی کوچیک اوردم اما قانع کننده نبود 

دلیل خودم خیلی مهم بود و مجبور بودم کات کنم باهاش لطمه ب اینده ی زندگی شخصی خودم میزد

وقتی با مامانم صحبت کرد مامانم گفت بهش الان موقعیتش مناسب نیست بعد تر حرف میزنیم.

نظرت اینه برگردم یا نه؟الان میتونم برا توضیح بدم ک چ اتفاقی افتاده بود ک رفتم

خب شما طرف مقابلتو بلاخره بهتر میشناسی باید بدونی جنبشو داره یا نه ممکنه بخوای توضیح بدی ضایع کنه یا اهمیت نده مثل قبلا… یا شایدم قبول کرد

خب شما طرف مقابلتو بلاخره بهتر میشناسی باید بدونی جنبشو داره یا نه ممکنه بخوای توضیح بدی ضایع کنه یا ...

درست میگی ممکنه ک برگرده حسم اینطور میگه

اما با این ک خودم برم جلو مشکل دارم .این بعدا نقطه ضعف نمیشه برام؟اخه تو نی نی سایت همیشه میگن دختر نره جلو . تو شرایط من نمیدونم نظر کلی چیه .