2777
2789
عنوان

شکستگی ران پا

86 بازدید | 16 پست

بچه ها من مامانم ران پاش شکسته جراحی کردن و پلاتین گذاشتن ولی از همون اول ک از اتاق عمل اومد بیرون اصلا اتل نداشت و فقط یه پانسمان رو بخیه هاش بود. این طبیعیه؟ کسی همچین چیزی دیده بوده. نکنه دکترش یادش رفته اتل بگیره

سلام بله مامانم دو ماه پیش عمل کرده نه اتل نمیخواد همون پانسمانه پانسمان هم خود دکتر باید بگه کی عوض کنید

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تاپیک هات دیدم نوشتی درد داره عمل خیلی سنگینیه مامان من بعد دو ماه هنوز درد داره تو گوگل بزن تعویض مفصل ران دکتر منصوری کلیپ هاش و ورزش هایی که بعد عمل باید انجام بده هست یه ورزشه اسمش پمپ پا هست اینا رو انجام بده تا خون تو پاش لخته نشه مامان من سه هفته بعد عمل خون تو پاش لخته شد دوباره چهار روز بیمارستان بستری شد

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
ممنون عزیزممامان شما الان راه افتادن؟

اره الان با واکر راه میره تا یک ماه دیگه دکتر اجازه بده با عصا بره

تو تاپیک هات دیدم نوشتی درد داره عمل خیلی سنگینیه مامان من بعد دو ماه هنوز درد داره تو گوگل بزن تعوی ...

وای چقدر بد

از کجا فهمیدید خون لخته شده؟ 

من مادرم امپول انوکساپارین تزریق میکنه. مامان شما هم تزریق میکردن؟

وای چقدر بداز کجا فهمیدید خون لخته شده؟ من مادرم امپول انوکساپارین تزریق میکنه. مامان شما هم تزریق م ...

اره ببین دکتر احمقش گفت دیگه قرص لخته نمیخواد بخوره در صورتی که تا یک ماه باید میخورد اسمش اپیراکس بود بعد یه روز دیدم پاش اندازه فیل شده بردیمش بیمارستان گفتن بله لخته شده خدا رحم کرد امبولی نکرد

اره ببین دکتر احمقش گفت دیگه قرص لخته نمیخواد بخوره در صورتی که تا یک ماه باید میخورد اسمش اپیراکس ب ...

وای چقدر احمق

دکتر مادر من هم خیلی جوون و بی تجربه بود و چون تصادفی بود اورژانسی عملش کرده بودن 

من بعدا که فهمیدن پشتش زیاد تعریف خوب نی خیلی اعصابم خورد شد ک کاش می‌بردیمش یجا دیگه عمل می‌کرد موش آزمایشگاهی این دکتر بی تجربه نمیشد

همش میگم شاید اگر دکترش خوب بود انقدر درد نمی‌کشید 

بنده خدا مادرم خیلییی درد کشید یه چند روزیه ک دردش کم شده باز خداروشکر

عزیزم مادر من امپول ضد انعقاد و داره تزریق میکنه پس این لخته شدن اتفاق نمیفته نگرانش نباشم؟

وای چقدر احمقدکتر مادر من هم خیلی جوون و بی تجربه بود و چون تصادفی بود اورژانسی عملش کرده بودن من بع ...

مامان منم تصادفی بود یه دکتر دیوونه به تورش خورد

ببین مامان منم تو بیمارستان امپول لخته زدن ولی قرص هم جداگونه بهش دادن که بخوره حالا ببین تو نسخش هست

اگر سوالی داشتی باز بپرس

ممنون از اینکه وقتت و برام گذاشتی

عزیزم مادر شما تا چند وقت اصلا تکون نخوردن. 

چون مامان من الان4هفته هست عمل کرده هر کاری میکنیم بلند نمیشه راه بره که خدایی نکرده لخته ایجاد نشه

ممنون از اینکه وقتت و برام گذاشتیعزیزم مادر شما تا چند وقت اصلا تکون نخوردن. چون مامان من الان4هفته ...

مامانم بعد دو هفته راه افتاد. دکتر کی بهش گفته بلند بشه؟؟  مامانم با اینکه دو هفته خوابید لخته شد...  اگر دکترش گفته راه بره حتما راه بره کمکش کنید اول کار...  حتی اگر نتونست یه فیزیوتراپ بیارین تو خونه..   خودشم باید تلاش کنه ترسو بزاره کنار

اون نرمش پمپ که گفتین فقط حرکت مچ پا رو شامل میشه؟ چون اصلا پاشو تکون نمیده فقط مچ پاشو تکون میده. ه ...

اره مچ پا هست فقط و اینکه زانوش منقبض کنه چند ثانیه و رها کنه اینو دکترش گفت برا اینکه عضله رانش ضعیف نشه حتما کلیپ های دکتر منصوریان ببینید