2777
2789

توی شهر ما یه آقا میره خواستگاری یه خانم و خانواده دختر اوکی میدن و بعد از مدتی تالار می‌گیرن و میخوان عقد کنن، داماد میره دم آرایشگاه عروس رو بیاره تالار، توی ماشین از عروس می‌پرسه خرج آرایشگاهت چی شد، عروس میگه ۷ میلیون ...

داماد هم میگه چه خبره این همه پول دادی برای آرایشگاه ... من نمی‌تونم خرج تو رو بدم !

و عروس رو می‌بره دم خونه باباش پیاده می‌کنه و ...

میررررررررره !!!

تامام 😑

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تامام؟!🍃😐🔪

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

چه پایان خوبی

جلو منفعت رو هر وقت بگیری ضرره🍌

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

مگه قبلن طی نکردن قیمتو ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
پس مهمونا چی؟

دختره اومده خونه شروع کرده گریه، بابای پسره گفته تو رو خدا بذارید دخترتون بیاد تالار آبروم میره بابای دختره هم گفته بیا برو گمشو زندگی دختر من نابود شد تو فکر مهموناتی !

پس مهمونا چی؟

لابد به اونها هم گفته خرجتون بالاس برین واسه خودتون🥲😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

طرف ما کوتاهترین ۱۱ ماه بود تقریبا 

اردیبهشت ۱۴۰۱ عقد کردن 

فروردین ۴۰۲ خانومه برگشت شهرشون بی سر و صدا طلاق گرفتن 

خیلی هول هولکی ازدواج کرده بودن 

شاید ۱ ماه بود که هم و میشناختن اونم چجوری آخه سنتی ( منظور حتی دوست هم نبودن که یکم بیشتر بشناسن ) 

خانومه فقط قصدش بچه بود 

آقاهه هم اینکه بی زن نمونه 😐😑 

خلاصه فهمیدن به درد هم نمیخورن 

به نفع عروس شد داماد خسیس و ناخن خشک مگه دست عروسه الان هرجا بری همین قیمتاس

آره بخدا عجیبه قبلش طی نکرده بودن یا داماد نمی‌دونسته یا چی نمی دونم