2777
2789
عنوان

الان مشکل از منه یا نه

59 بازدید | 5 پست

یعنی واقعا نمیگم فقط من خوبم بقیه بدن مشکل دارن ولی واقعا چرا اینقدر با پسرا میگردن خودشون هیچی ب من ربطی ندارع چرا پای منو میکشن وسط بار ها تذکر دادم شماره منو به کسی ندید دوست ندارم وقتی با دوست پسراتون می‌رید بیرون بیام اون روز رفیقم گفت بیا دوتایی بریم بیرون منم گفتم باشه دیدم دوست پسرش و رفیقش هم اومدن اصلا اعصابم خورد شد اینم بگم که رابطه های با هدف ندارن فقط سرگرمی ۱۷ سالمونه کلا 😐😐

۱۷ ساله خب معلومه رابطه ی با هدف ندارن (خیلیا)

مخصوصا امروزیا

نمیدونم دوست منم همین کارو میکرد باید با جدیت بگی 

منکه با لحن تند مجبور شدم حالیش کنم 

توعم از اونجایی که میگی چندبار پیش اومده این موضوع همین کار و کن

۱۷ ساله خب معلومه رابطه ی با هدف ندارن (خیلیا)مخصوصا امروزیانمیدونم دوست منم همین کارو میکرد باید با ...

بابا من دیگه اینقدر اعصابم خورد شده بود همونجا هم با دوستم دعوام شد هم با پسره نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن بعد طرف اینقدر پرویه به رفیقم گفته بود شماره منو بده برا دوستش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا من دیگه اینقدر اعصابم خورد شده بود همونجا هم با دوستم دعوام شد هم با پسره نمی‌دونم چرا اینجوری ...

دقیقا منم مثل تو بودم 

نمیدونم وقتی کسی تمایل نداره چرا انقد به زور میچسبونن

بیشتر ادم و زده میکنن

نمی‌دونم واقعا بعضی وقت ها میگم من خیلی خشکم و اصلا حسی ندارم

میفهممت

خودت باید تلاش کنی 

بزار بهت بگم به منم میگفتن بی احساس گاهی اوقات چیزای بدتری هم میگفتن که بگذریم😑🙏🏻

ولی از وقتی اومدم دانشگاه دیگه با احساس رفتار میکنم مثل دخترای دیگه الکی الکی ذوق نشون میدم هی خنده و شوخی

هرچقدر بیشتر انجام بدی بهتر میشی از اون یخی هم در میای 

امتحان کن اولش رو مخه بعد اوکی میشی