داداشم ۲۰ سالشه، بابام دو ساله فوت شده و هی میگه واسم زن بگیرین. همه ی اموال بابام به داداشم رسیده و دوتا خونه داره دوتا ماشین داره وضعش خوبه. داداشم از نظر ظاهری و اینا خوبه و مشکلی نداره. قد بلنده. فقط تازگی بخاطر ناراحتی هاش سیگار میکشه. خودشم شاغله و حقوق بابام هم بهش میرسه. دوجا رفتیم خواستگاری. یکی دختره دبیرستانی بود خونوادش ندادن گفتن درس میخاد بخونه. یکیش هم تازه دبیری قبول شده بود. رفتیم الکی ایراد گرفتن گفتن باز میخاد درس بخونه. درحالیکه من شنیدم دوتاشونم میخان ازدواج کنن و هدفشون درس نیس. نظرتون چیه. وضع دوتاخونواده هم از نظر مالی متوسط به پایین بود دختراشونم والا اصلا خوشگل نبودن بخاطر حجابشون میخاستیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اوضاع مالی شما ضعیف چرا همه اموال پدرت به برادرت رسیده ؟ مگه هر دوتون بچه اون پدر نیستین؟ شما راضی هستین ازین نوع تقسیم ارث؟ اگر راضی نباشین برادرت خیری ازون مال نمیبره دیدم که میگم
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
منم بودم دختر کسی نمیدادم که اولا ارث میراث از باباش رسیده بهش خودش براش تلاش نکرده دوما سیگاری هست و سوما خواهری داره که سیگاری بودن داداشش رو توجیح میکنه
این روزا پول و ارث بالا رسیدن و اینا ملاک نیست انسانیت ملاکه
هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود