2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 269 پست
دوست پسرم بهمنی بود خیلی باهم خوب بودیم ولی شنیدم میگن هیزن

ارههههه

اردیبهشتیا و بهمنی ها واقعا هیزننن

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من خودم بهمنیم با خرداد نمیسازم کلا

مث منی تو اصلا هیچیشون نمیفهمم نمونه اش خواهر شوهرم کلا دیونه اس خردادیه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو قشنگ ضربه دیده‌ای😂😂😂😂

😂😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

من خردادی هستم قبول دارم

الهی خوبه که خودتونم میدونید💖

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
با شهریور و آبان حال نمیکنم

ای بابا..

بیا باهات دوست بشم انقدر ماچت کنم نظرت عوض بشه😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اتفاقا با همه مردادی ها نه با بعضی هاشون..دیدی که نوشتم اندکی😂😂

ولی خدایی ساختن با مردادیا خیلی سخته

خودم مردادیم، قبول دارم

اینطوریم که حتمااا باید حرف، حرفه من بشه

مغرور و تو مخ

پسرخاله دخترخاله هامم مردادین دقیقا مثل خودمم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

مرداد خداروشکر کم تلفات داده راضی ان همشون خودم مردادی ام همسرمم مردادی 🐣

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
از بس حسودن یه آبانی داریم خیلی از من بزرگ تره و متاهل و من مجردم همش تیکه میندازه تو مجردی من متاهل ...

ولی من خواهرم آبانی هست اصلا حسود نیست ولی یه آبانی میشناسم خیلی مغرور و حسوده فقط دلش میخواد خودش از همه بالاتر باشه 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
والا دقت نکردم جاریم خردادیه کلا میترکونمش ولی یه آبجی خردادی دارم خیلی دوسش دارمحالا نمیدونم دیگه😬 ...

عزیزمممم

پیشاپیش مبارککک