2777
2789
عنوان

به داداشم چرا جواب رد دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 58 پست

من به پسرای ۲۰ساله نگاه هم نمیکنم چه برسه بعنوان همسر قبولش کنم 

حالا میخاد هرچیییییی داسته باشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خب درسته داداشتون مال و اموال داره و از نظر مالی تو رفاهه اما اگه ی روزی این مال و اموال نباشه میتونه گیلیم خودشو از اب بکشه بالا حتما بچه ننه اس باید بره سرکار بیمه داشته باشه بره سربازی بعد بره زن بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب درسته داداشتون مال و اموال داره و از نظر مالی تو رفاهه اما اگه ی روزی این مال و اموال نباشه میتون ...

چطور نمیدونی کسی که باباش فوت شده باشه سربازی نمیره، معاف شده. بعدشم گفتم که خوب نخوندی انگار. داداشم خودش شاغله. بیمه هم داره. علاوه بر اینا پول بابامم بهش میرسه

حالا که نشده، بعدشم پسند من نبودش از نظر من زشت بودن. پسند مامانم بود

وا😂😂از قدیم میگن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد ،پس نظر داداشتون چی؟اصلا نظر شما از لحاظ ظاهری فکر نمیکنم تو زندگی ایندشون تاثیری هم داشته باشه

دست کم ۷_۸ سال که زوده 

اگه قصد ازدواج داره بازم ۳_۴ سال زوده ؛ 

امکانات مالی ملاک نیست ملاک بلوغ فکریه ( تازشم چه دختر چه پسر هر چقدر دیرتر ازدواج کنه رو بخت نشسته ) 

به هر حال واسش ( یا اینکه نائب بگیر اون بخونه البته چند سال بعد ) سوره ها و ادعیه ی شرعی بخت گشا بخونید ( به مدت ۴۰ روز )

اولین روزی که میخوایید بخونید اون روز روز قمر در عقرب نباشه از روز دوم تا آخر دوره مهم نیست روز قمر در عقرب باشه

برای منم سواله

چجوری تقسیم اموال شده

واقعا دلم له حال ما دخترا میسوزه. 

داداشای من میخورن میخوابن از اموال پدرم استفاده میکنن

تا بابام یا مامان چیزی میخوان به من بدن 

با کلی منت  میدن 

و میگن ما وظیفمونه به پسر کمک کنیم

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه