2777
2789

همسرم  یه نگرانی خاصی داره برای باردار شدنم دو ساله ازدواج کردم تقریبا 

۳۴ سالمه منم از بس میگن تو سن بالا  باردار نشید نگران  اینم خطرناک نباشه  دکتر دوماه  بهم قرص داده که پلیپ نیم سانتی  بر طرف شه و بعدش من میخوام حتما باردار شم دوست دارم دو تا یا سه تا باسه از تک فرزندی خوشم نمیاد 

اینم بگم همسرم همش حس میکنه یه اتفاقی برام میخواد بیفته  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر من خیلی مخالف بود هم سر اولی هم سر دومی

اصلا بچه هم دوست نداشت و خیلی نگران تامین مخارخ و آتیه بود

ولی من انقددددددد گفتم گفتم گفتم تا راضی شد

سنش هم طوری بود که میکفتم نزار اختلاف سنیمون با بچمون زیاد بشه

یه بارم همینجوری گفته بود در آینده دوست دارم یه دونه پسر داشته باشم اسمشو بزارم حسین،من تو ذهنم موند

بهش قول دادم براش میارم ولی میگفت نه

منم دیراقدام کردم پشیمونم ازپارسال به اینورولی خبری نیست هرچه زودتراقدام کنیدباردارشدن به همین راحتی نیست منم ۳۴سالم بودگفت همون ماه میگیره دیگه الان شده یسال ولی کووتازه شروع کردیم به درمانودکترنازایی خیلی زیادشده

تو همین سایت دیدیم خانوما میان میگن شوهرمون و گول زدیم باردارشدیم و حالا بچه رو خیلی دوست دارن

والا چی بگم از اول باید حرف میزدید 

حال‌ام بگو این تصمیم به دونفرمون ربط داره و تو حق نداری بدون دلیل درست حسابی مخالفت کنی من حق دارم مادربشم

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
هرچه زودتربهترچون ممکنه طول بکشه بری سمت ۴۰خیلی سخت میشه مخصوصاخانومامن پریودام کاملامنظم وسرساعت بو ...

با اینکه پریودت منظم بود ولی نشدی ؟ خب شاید مشکل از شوهرته ببخشیدا آزمایش اسپرم داده همسرتون؟