2777
2789
عنوان

به داداشم چرا جواب رد دادن

1211 بازدید | 58 پست

داداشم ۲۰ سالشه، بابام دو ساله فوت شده و هی میگه واسم زن بگیرین. همه ی اموال بابام به داداشم رسیده و دوتا خونه داره دوتا ماشین داره وضعش خوبه. داداشم از نظر ظاهری و اینا خوبه و مشکلی نداره. قد بلنده. فقط تازگی بخاطر ناراحتی هاش سیگار میکشه. خودشم شاغله و حقوق بابام هم بهش میرسه. دوجا رفتیم خواستگاری. یکی دختره دبیرستانی بود خونوادش ندادن گفتن درس میخاد بخونه. یکیش هم تازه دبیری قبول شده بود. رفتیم الکی ایراد گرفتن گفتن باز میخاد درس بخونه. درحالیکه من شنیدم دوتاشونم میخان ازدواج کنن و هدفشون درس نیس. نظرتون چیه. وضع دوتاخونواده هم از نظر مالی متوسط به پایین بود دختراشونم والا اصلا خوشگل نبودن بخاطر حجابشون میخاستیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنش کمههههه 

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

دقیقا ی خواستگار همسن برادر شما اومد برام ردش کردم چون سنش کمه

عه، فقط دلیلش سنشه ینی؟ برام عجیب بود چرا اخه رد میکنن

چرا میخاین سنش زیاد باشه، اخه خودم که ازدواج کردم شوهر هم سنم بود ۲۱ سالمون بود و الانم یه بچه داریم ۲۵ سالمونه

۱. داداشتون فقط ۲۰ سالشه چرا باید به پسر ۲۰ ساله زن بدن۲.سیگار میکشه۳.پشت سر دختری که رفتین خواستگار ...

حالا که نشده، بعدشم پسند من نبودش از نظر من زشت بودن. پسند مامانم بود

عه، فقط دلیلش سنشه ینی؟ برام عجیب بود چرا اخه رد میکننچرا میخاین سنش زیاد باشه، اخه خودم که ازدواج ک ...

من فقط دلیلم این بود 

من دوست داشتم حداقل ۲۵ داشت 

پسر دورتر از دخترا عاقل میشه 

حالا بازم اگه زن میخواد ی چند جا دیگه برید 

من خودم یکم پشیمون شدم از رد کردنش اگه دوباره برمیگشت شاید قبولش کنم حالا بازم اصرار کنید مخصوصا اونی ک دبیری قبول شده