2777
2789

هتل

خونه اقوام دست خالی نمیشه رفت با این خرجای گرون

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سفر نمیرم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

بستگی داره خب خونه مادر و خواهرم باشه میرم اونجا

درغیر اینصورت هتل

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

قطعا هتل توی این اوضاع اقتصادی و اجتماعی کی دیگه می‌ره خونه اقوام آخه ...

پس چطور جاری من اینقدر خیره است؟؟؟

فکر می کنه قدیم است 

بندر عباس دو هفته  خونه ی کسی را مکان کرد

خود اون طرف نبود ازش کلید گرفت 

یازده نفر ریختن اونجا دو هفته 

دو تا خانواده

دوست داره خونه‌  ی من هم شب و نصف شب بیاد 

میگه برادرم گفته تو که تهران خونه ی برادرشوهرت هست راحتی

لابد میخوان هزینه نکنن..وگرنه که بریم خونه‌ی اقوام هم اونا اذیتن هم خود ما ، مخصوصا ک بخوای چند روز ...

یکی مثل شوهر من همیشه میخواد توی جمع باشه میریم خونه اقوام ولی من اصلا و ابدا موافق نیستم مخصوصا یکی از خاله‌هاش که خیلیم زبونش درازه

هتل هزار درصد بهتره

توکل به خدا🌿
همسر من هم اصلا خونه ی کسی راحت نیست ما هم همیشه انتخاب مون هتل هست

ماهم همینطور! اگر دعوتمون کنند هم فقط برای ناهار يا شامی که دعوت کردن میریم دیگه نمیمونیم بخاطر همین چیزا هم خیلی ها کلا با ما رودروایسی دارن از یه شهر دیگه میان خونه ما نمیمونند، حالا نه بخاطر اینکه اونا نیان نمیریم ها! کلا شوهرم میگه من غرورم اجازه نمیده زنمو ببرم تو خونه یکی دیگه بمونم مگه هتله خونه مردم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نگاهی به اینکه از رفت و آمد با هم فراری شدیم و از اشتیاق پذیرایی از مهمان و کنار هم روز و شب کردن به تکه تکه شدن و جدایی حداکثری و فرار از هم برای آسوده شدن از شر هم رسیدیم طوریکه حتی دختر و پسر مجرد خونه تو شهر والدینشون  دنبال خونه جدا و دور از والدین هستند به طرزی واضح سقوط فرهنگی جامعه و تخریب ارزش‌ها و آداب و سنن ارزشمندمون رو تو صورتمون می‌کوبه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.