2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6882 بازدید | 337 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم وقتی راحت بریز و بپاش کنه ک خونه و ماشینشو داشته باشه. حالا خوبه هر از چند گاهی ی حالی به خودش ب ...

درست میگین عزیزم، منم تموم تلاشمو کردم تا هیچوقت شرمنده نباشم و نگم بیفکری کردم. یادمه همسزم اوایل خیلی اهل خرج بود ومن جلوشو گرفتم. مثلا میگفت خونه رهن کنیم و جهیزیه و بریم سفر و..... من با همش مخالفت کردم الان خودش بدتر از من شده. یکساله میگم کاپشن بخریم براش، قبول نمیکنه. و اونم عذاب وجدان میگیره. نمیدونم راهمون درسته یا نه ولی تاحالا با این روش پیش رفتیم 

رو اعتماد به نفس خودت کار کن گلم من بیام توی اون جمع والا همه رو با خاک یکسان میکنم در این حد اعتماد ...

😂 عزیییزم 

من سکوت میکنم یا لبخند میزنم و بهم میگن خسیسی نکن و انقد میگن حد نداره 

در نهایت دیالوگ سریال در انتهای شب بهت یاد آوری میکنممردا ترجیح میدم یه داف شنگول تو خونه داشته باشن ...

خیلی جالب بود 😂👏هم جمله ش یادم میمونه هم معنایی که پشت این جمله س. درست میگین 

😂 عزیییزم من سکوت میکنم یا لبخند میزنم و بهم میگن خسیسی نکن و انقد میگن حد نداره

اشتباه میکنی 

با یه لبخند ملیح بگو من ترجیح میدم خونه داشته باشم و تو ۶۰ سالگی هر سر سال خانه به دوش نباشم 

دوبار جواب بدی دیگه چیزی نمیگن

اشتباه میکنی عزیزم

دیگه خیلی زیادی قناعت میکنی

کل حقوقتنون چقدره؟

ده درصدش رو بزار تفریح

ده درصدش غذای بیرون

سی درصدم خریدای لباس و …

پنجاه درصدشم پس انداز

واقعا با درصد بندی راااحت زندگی میکنی

روی کاغذ بنویس

قشنگ دستت میاد

سعی کن متعادل باشی توی همه چیز

خیلیم دلسوزی نکن 

حس مادری بهش میدی

مهرطلب شاید باشی

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
درست میگین عزیزم، منم تموم تلاشمو کردم تا هیچوقت شرمنده نباشم و نگم بیفکری کردم. یادمه همسزم اوایل خ ...

این کارت اشتباه بوده

مردتو خسیس کردی

واقعا غلطه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خب حالا چرا بری از جین وست لباس بخری؟؟؟؟فکر کردی واقعا لباساش از استرالیا میاد؟؟؟نه عزیزم پارچه میار ...

بهترین کارو میکنین. منم اهل مارک و این چیزا نیستم هرچی خواستم میگیرم ولی اصلا به موهام نمیرسم اهل لاین و... نیستم سعی میکنم به پوست و موهام بیشتر برسم بقول خودم طبیعی بودن بهتره ولی انقد میگن آدمو خسته میکنن. من به ورزش خیلی اهمیت میدم با خودم میگم انقد به خودشون میرسن چرا انقد اضافه وزن دارن. آدمی که به خودش اهمیت میده اول باید بفکر سلامتیش باشه ولی چیزی نمیگم. دیروز همش صحبت کافه های گرون بود بهم گفتن رفتی؟ گفتم نه هرینه ش زیاده من برای چایی و کیک نفری 500 نمیدم. همه یکجوری نگام کردن. گفتن تا کی میخوای ادامه بدی؟ آخه گفتم همسزم بیچاره صبح تا شب دوندگی میکنه در نهایت ما یک میلیون چایی بخویم که بهت شو تو خونه داریم. کلا دو خط موازی شدم با فامیلا که هیچوقت به هم نمیرسه 😂

خب بیش از حد دیگه صرفه جو شدی گلم و اینم اشتباهه هر چیزی تعادل داره ممکنه خدای نکرده همسرت فکر کنه ت ...

☹️راست میگین اینم حرفیه 

به این طرف قضیه فکر نکرده بودم. ولی اگر منصف باشه بای  یادش بیاد اون موقع که حتی پول نداشت آزمون بده و کتاب بخونه من رفتم 10 جلد کاب خریدم و خودم آزمون رو براش اسم نوشتم. همشم با فروش طلاهای مجرذیم بود. 

ولی ممنون بابت تلنگری که زدین 

بهترین کارو میکنین. منم اهل مارک و این چیزا نیستم هرچی خواستم میگیرم ولی اصلا به موهام نمیرسم اهل لا ...

اشتباه کردی خب 

میگفتی نه وقتش نداشتم برم 

کوتاه و مختصر و مفید 

نیاز به توضیح اضافه نبوده