2777
2789
عنوان

اگه معلم بیاد خواستگاریتون قبول می کنید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 73 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول خیلی مهمهفقط خانوما نیستنبرای آقایون مهمه من اولویت اولم پوله

یکی از اشناهای ما هم همین بود اولویت اولش پول بود یه پسر پولدار اومد خواستگاریش انچنان هول شدن سریع جواب مثبت دادن حالا وضع خودشون هم خوب بود بهش گفتیم نمیخوای تحقیق کنی گف نه مهم نیس مهم اینه پولداره و اما خونواده پسر اومدن راجع به اینا تحقیق کردن و رفتن که رفتن چون جز پول چیزای دیگه هم براشون مهم بود

نه عزیزم برام چند بار پیش اومده و قبول نکردم. اولا حقوق پایین دارن دوما مردهای معلم خیلی ذات هولی دارن و بی کلاسن و چشمشون دنبال پول زنشونه چون خودشون کم درامدن. گارد هم نگیرین کلی مرد معلم تو اشنا و همسایه با این خصوصیات وصفشو شنیدم، همیشه هم تو خونه مزاحمن

یکی از اشناهای ما هم همین بود اولویت اولش پول بود یه پسر پولدار اومد خواستگاریش انچنان هول شدن سریع ...

قطعا درسته 

به غیر از پول چیزای دیگه هم مهمه 

پول داشتن باعث خوش بختی نمیشه 

ولی نبودش حتما باعث بد بختی میشه👈🤌

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

قطعا درسته به غیر از پول چیزای دیگه هم مهمه پول داشتن باعث خوش بختی نمیشه ولی نبودش حتما باعث بد بخت ...

مطمئنا زندگی بدون درامد و پشتوانه مالی سخته ولی اینکه بعضیا رو میبینم فقط پول براشون مهمه یعنی طرف پولدار باشه دژگه تمام ....بی خیال سکوت کنیم بهتره

نه

شغلشون جای پیشرفت نداره

درامدشون کمه

از محیط کاری شون خوشم نمیاد این موضوع رو سطح فکری هم اثر داره

مهاجرت نمیتونن بکنن

تو محیط تفکیک جنسیتی بودن و این موضوع هم رو ذهنیت شون اثر داره

خونواده ی خودم فرهنگی ان از نزدیک دیدم اینا رو ‌

🏃🏻‍♀️

شوهرم معلمه و بنظرم اشکالی ندارهقبلا کارش آزاد بودبابت ساعت کارش من راضیمهرکی بخوام خونستوزارت کارم ...

بله دقیقا فقط معلما نیستن که حقوقشون کمه خیلی از شغلهای دیگه هم همینطوره 

حداقل معلمی شغل سالمیه

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔