2777
2789

بچه ها من کلا دو روزه ک دارم میرم سرکار اما با این رفتارای مشکوک نمیدونم دیگه برم یا ن، آدمی نیستم بخاطر پول هرچیو قبول کنم بگم عیب نداره

ایشون اولش خیلی محترم بودن الانم هستن اما این احترامش انگار منظور داره

منو امروز ک روز دوم کاریم بود نهار دعوت کرد هی من گفتم ک ن ممنون چ کارییه و.. اونم هی اصرار ک من دعوتت کردمو... 

خلاصه رفتیم اونجا موقع غذا خوردن حرف از ازدواج اینا شد ک میگفت هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره و... این میگفت زنم خیلی سرده درحالیکه من اینجوری نیستمو... تازه زشته و سیاهه دلی ازدواج نکردمو... خیلی تعجب کردم اینارو داره ب منه غریبه میگه! 

خب آخه ب من چ

بعدشم ک برگشتم خونه پیام داد ک ب خونواده نگم رفتیم بیرون!! 

استعفا بده

همین الان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

گفتم چرا 

گفت هیچی همینجوری، گفتم شاید اونا خوششون نیاد 

این چن روز تو پوست خودم نمیگنجیدم ک بالاخره ی کار موافق با شرایط خودم پیدا کردم همه چیش اوکی بود

تا اینارو دیدم ب کل زده شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا معلومه هدفش چیه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
گفتم چرا گفت هیچی همینجوری، گفتم شاید اونا خوششون نیاد این چن روز تو پوست خودم نمیگنجیدم ک بالاخره ی ...

ببین نون خالی بخور ولی سره این کارا نرو 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

دیگ تابلوتر از این نداریم تازه مشکوک شدی

آخه تا همه صحبتا رو کرده بودیم در مورد کار اینجوری نبود یهو امروز رید توش

من دنبال ی لقمه حلالم خییلی ب پولم احتیاج دارم