2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه وصعتون خوبه که هیچیوگرنه خیلی گرون حساب کرده مگه نگیناش چیه؟؟گرمیهفت وهفتصدمی افته

اره بنظر منم گرون حساب کرده

نگیناش زیرکنیومه

اخه همچین مدلی شهر خودمون ندیدم

یا تنیسی ساده داشتن یا اماراتی و شلوغ ک دوس نداشتم یا تراش که واقعا نمیپسندم🤦🏻‍♀️

این مدل و تنیسی از همه ساده تر بودنخودمم دوس دارم همیشه مد باشهاین خوب نیس ؟

قشنگه ،رنگ نگینش زرد نباشه بهتره ،زرد چهره رو خسته نشون میده ولی ،رنگ سلطنتی بگیر ،ببین ملکه ها همیشه سبز و یا یاقوت کبود میندازن 

قشنگه ،رنگ نگینش زرد نباشه بهتره ،زرد چهره رو خسته نشون میده ولی ،رنگ سلطنتی بگیر ،ببین ملکه ها همیش ...

با سبز موافقم خودمم بهش فکر کرده بودم 🤔چن تا عروس دیدم سرویشون سبز بود خوشم اومد اتفاقا  😍

واسه عروسیمه هاسبز خوبه ینی؟ زرد خاص تر نیست؟

سفید خیلی بهتره هااحسام میگه رنگی خزه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

نگیناش چیه؟؟بایدشناسنامه داشته باشه اگه اصل باشه

اینواگه الان بخری خودت بخوای  بفروشی180ایناازت بخرن نهایتا

تازه اگه نگیناشووزنشوکم نکنن

خیلی اجرتش بالاست درسته زیباست

البته اگه پولدارین ومهم نیست که هیچی

با سبز موافقم خودمم بهش فکر کرده بودم 🤔چن تا عروس دیدم سرویشون سبز بود خوشم اومد اتفاقا 😍

من خیلی دقت میکنم جواهرات خانواده های اشرافی و سلطنتی ،همیشه سبز ،یاقوت کبود و ی سورمه ای که نمیدونم چی بهش میگن و یا سفید ،زرد هم خوبه ولی ی جور انرژی متفی داره ،البته من فکر میکنم و انگار تو این مدل بدله 

یاسی نداره صورتی ملایم دارههمسرمم میگه سفیدولی از این زرده خوشم اومده بامزس🥹🤭

زرده رو منم نپسندیدم .یاسی اگه داشت خیلی لاکچری میشد. سفید خیلی خاص و زیباست .ولی به قول یکی از فروشنده ها میگفت دقیقا همونی رو بردار که خودت دلت میخواد و دوست داری .چون قراره خودت لذت ببری ازش