جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
با سبز موافقم خودمم بهش فکر کرده بودم 🤔چن تا عروس دیدم سرویشون سبز بود خوشم اومد اتفاقا 😍
من خیلی دقت میکنم جواهرات خانواده های اشرافی و سلطنتی ،همیشه سبز ،یاقوت کبود و ی سورمه ای که نمیدونم چی بهش میگن و یا سفید ،زرد هم خوبه ولی ی جور انرژی متفی داره ،البته من فکر میکنم و انگار تو این مدل بدله
یاسی نداره صورتی ملایم دارههمسرمم میگه سفیدولی از این زرده خوشم اومده بامزس🥹🤭
زرده رو منم نپسندیدم .یاسی اگه داشت خیلی لاکچری میشد. سفید خیلی خاص و زیباست .ولی به قول یکی از فروشنده ها میگفت دقیقا همونی رو بردار که خودت دلت میخواد و دوست داری .چون قراره خودت لذت ببری ازش