2777
2789
عنوان

دانشگاه ادامه بدم یانه

844 بازدید | 116 پست

بچه ها من 20 سالمه دانشجو ام 

رشته م اینده نداره که ادامه بدم اصلا به خواست خودم به این رشته نیومدم هرکاری میکنم می بینم علاقه ندارم . الانم نمیدونم چیکار کنم پول ندارم نمی دونم سربازی برم انصراف بدم یا برم شغل آزاد 

اگه این دوران رو گذروندین و تجربه دارین راهنمایی کنید لطفا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سربازی که گردنته داداش جان، هرچیم سن بالا بره تحملش سخت تره، برو سربازی در حین سربازی بغکر باش که چیکار کنی بعدش

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞

مکانیک خودرو :/

چه عجیب 

رشته ای هست که اکثر پسرا دوست دارن

خب نمیشه واقعا همیشه بحث علاقه مطرح باشه

اگه خودتون میدونین که چه شغلی مناسبتونه 

پس همون سمت برید

ولی اگه نه

خب میتونین همینو ادامه بدین تا به درآمد برسه

اون درآمد رو صرف چیزای دیگه ای بکنین که بهش علاقه دارین

توی ایران خیلی چیزا با علاقه جلو نمیره 

پس توی شغلم خیلی سخت گیری نکن نسبت بهش 

ببین منم اتفاقا مثل شما بودم الان 28 ساله هستم رشته اولیم شیمی کاربردی بود که سخت و بازار کار و آینده خوبی نداشت البته علاقه هم نداشتم هیچی الکی 4 سال وقت خودم رو گرفتم آخر سر کاملش هم نکردم الان تغییر رشته دادم رفتم علوم تربیتی برای معلمی و آموزش وپرورش ولی ای کاش از همون اول تصمیم رو میگرفتم و تغییر رشته میدادم. 

خب به چه دردی میخوره فردا بیکار باشم

من نظرم رو گفتم ، فردا بری خواستگاری یه دختر تحصیلکرده  خیلیا اگه تحصیلات پایین باشه حتی اگه پولدار هم باشن قبول نمیکنن یا بچت یا خودت فرمی رو پر کنید بعد تحصیلات رو بزنید دیپلم یا فوق دیپلم ...نمیدونم برای من خیلیی مهمه 

چه عجیب رشته ای هست که اکثر پسرا دوست دارنخب نمیشه واقعا همیشه بحث علاقه مطرح باشهاگه خودتون میدونین ...

دقیقا همین حرف هایی که شما گفتین رو خونواده گفتن که به این رشته رفتم بخدا خیلی تلاش کردم که اصلا علاقه رو بزارم کنار اصلا رفتم تو محیطش کار کردم 

ولی انگار سیاهی تو دیدگاهمه به این کار هرکاری میکنم نمیشه

ببین منم اتفاقا مثل شما بودم الان 28 ساله هستم رشته اولیم شیمی کاربردی بود که سخت و بازار کار و آیند ...

میخواستم انصراف بدم کنکور فرهنگیان شرکت کنم بنظر شما ارزشش رو داره؟