2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شماهم مریم مقدسی لابد.

این که یک دختر و پسر تا وقتی مجرد هستند طهارت باطنی و عفت حداقلی داشته باشند و به خود جسارت زناکاری ندن؛ کمترین انتظار اخلاقیه که می‌شه داشت!

و این که کسی به چنین امر معمولی صفت قدیس بده یعنی قدس داره بگه فحشا عادیه! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
این که یک دختر و پسر تا وقتی مجرد هستند طهارت باطنی و عفت حداقلی داشته باشند و به خود جسارت زناکاری ...

قصد.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

راستیتش من اون دختر قدیسه هستم از خارج نه دوست پسری نه رابطه ای ولی نه آدم مناسبم هس نه عاشق کسی شدم که عاشق من باشه بگم رابطه و جوونی ایم داره میره برسم نرسم هم مهم نیس ازدواج های سنتی هم انگار پسند کالا شده انگار انسان نیستی و آدم هایی میان که خودت انتخاب نمیکنی و نمیخوای ، الان دختر خراب خوشبخت تره و اگه کسی هس میگم آفرین بهش رابطه زیاد بهت فرصت میده آدمتو انتخاب کنی این کلیشه دختر پاک که منم قربانی ایشم هیچی بهم نداد فقط به درد مرد میخوره که خودش عشق و حال کرده بعد بیاد یه دختر دست نخورده و باکره بگیره در حالی که بازم آخرش میرن برمیگردن با اون خرالا خیانت میکنن هیزی میکنن تو خیالاتشون با اونان نه ما 

این بریده از کیمیای سعادت امام محمد غزالی رو لازمه خیلی‌ها چندین و چند بار بخوانند:

«وجه چهارم جهل کسانی است هم به شریعت از وجهی دیگر!

که گفته اند:

شرع می فرماید که دل از شهوت و خشم و ریا پاک کنید و این ممکن نیست که آدمی را از این آفریده اند و این همچنان باشد که کسی گلیم سیاه خواهد که سپید کند پس مشغول بودن بدین طلب محال بود و این احمقان ندانستند که شرع بدین نفرموده است بلکه فرموده است که خشم و شهوت را ادب کنند و چنان دارند که بر شرع و عقل غالب نباشد و سرکشی نکند و حدود شریعت نگاه دارد و از کبایر دور باشد تا صغایر از وی عفو کنند و از وی درگذرند و این ممکن است و بسیار کس بدین رسیده اند!»

دوباره خط آخر رو بخوانید: «بسیار کس بدین رسیده‌اند» نه مریم مقدس و قدیسه‌های نادر تاریخ!

چقد تو حق میگیواقعا اره بعضیا هر گناهی فبل ازدواج میکنن بعد فک میکنن روشنفکرن

بخدا آخرش خودشون ضرر میکنن یا بهشون تجاوز میشه یا دخترونگیشونو از دست مسدن.یا بی عفت میشن وبدبین که صدالبته حقشونه آدم دلش براشون نمیسوزه اصلا چون خودشون انتخاب کردن

این که یک دختر و پسر تا وقتی مجرد هستند طهارت باطنی و عفت حداقلی داشته باشند و به خود جسارت زناکاری ...

یک زندگی دیگران به ما ربطی نداره

دو از کی تاحااالا برای امر معروف از کلمه های خراب استفاده میشه؟

سه قدس نه قصد

و چهار چرا وقتی یه اشتباهی رو دخترا انجام بدن یادتون امر به معروف میفته ولی به هیچ پسری ازین حرفا نمیزنین!

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱