2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک زندگی دیگران به ما ربطی ندارهدو از کی تاحااالا برای امر معروف از کلمه های خراب استفاده میشه؟سه قد ...

۱- ما اجزای  یک زنجیره‌ی به هم پیوسته انسانی هستیم که عملکرد تک تک مون روی برآیند کلی این زنجیره انسانی که اجتماع رو تشکیل می‌ده اثر می‌گذاره و تمام اعمال‌مون بر هم تاثیر گذاره.

۲- من کلمه‌ی خراب رو به کار نبردم اما برای لکه‌دار شدن عفت یک انسان که از والاترین سرمایه‌های معنوی‌شه خیلی واژه سبکیه!

۳-ممنون که به رعایت املای صحیح اهمیت می‌دین اما این اشتباه بابت ویرایش خودکار کیبرد گوشی  و عدم امکان ویرایش سایت رخ داده که اگر دقت می‌کردید بلافاصله که پیامم رو دیدم ریپلای کردم و درستش رو نوشتم.

۴- من امر پاکدامنی رو بحث انسانی می‌دونم و هر فردی از دایره حیا و عفت گریزی کرد، از نظرم محکومه پس نظرات من رو پیش‌بینی نکنید!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
۱- ما اجزای یک زنجیره‌ی به هم پیوسته انسانی هستیم که عملکرد تک تک مون روی برآیند کلی این زنجیره انس ...

شما در حدی نیستین که برای کسی تعیین تکلیف کنید

نظر مردی هم که تو سایت زنونه در مورد روابط خصوصی زن نظر میده کلاااا فاقد اهمیته.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

شما در حدی نیستین که برای کسی تعیین تکلیف کنیدنظر مردی هم که تو سایت زنونه در مورد روابط خصوصی زن نظ ...

گاهی یک طفل خردسال از زاویه دید خودش چیزی رو می‌بینه که جمعی از بزرگان خردمند ازش غافل بوده‌اند.

و برای کسی که روش اخلاقی  در زندگی پیش گرفته و اشتیاق اصلاح و رشد داره؛ مواجه شدن با زاویه دید متفاوت و نمایان شدن نقیصه‌ها یک فرصته که براش هزینه می‌کنه!  

مثل همون آدمی که سلامتی می‌خواد و خودش رو به هزینه و زحمت می اندازه و انواع آزمایش و کارهای تشخیصی رو انجام می‌ده تا از سلامتی‌اش اطمینان حاصل کنه و اگر احیانا مشکلی بود، اقدام پیشگیرانه‌ای در قبالش داشته باشه!

ترس از مورد سوال واقع شدن و عیان شدن عیوب و... مال اون آدم ناسالمیه که شاید خودش هم علائم بیماری رو در خودش حس کرده اما جرأت مواجه شدن باهاش رو نداره و به فرار رو به جلو و انکار کردن روی می‌آره!

تو یک بحث به پیش کشیدن موضوعی بی‌ربط برای تخریب و توهین و سرکوب طرف مقابل علامتی از ضعف در تبیین و دست خالی بودن برای استدلال و...است.

ضمنا کسی که تو بستر مجازی روی جنیسیت افراد تاکید کنه، هنوز از ماهیت این فضا آگاهی پیدا نکرده! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.