2777
2789
عنوان

کسی شوهرشو با بچه دار شدن وابسته زندگی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 52 پست
اره برای من که اینجوری شده؛ همش ام میگه طاقت ندارم زود بچه بدنیا بیاد؛ فقط میخوام پیش خودم بمونی هیچ ...

ما همسایم 

نمیشه 🥺

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

اینکه بچه های خواهرش رو دوست داره چیز عجیبی نیست که ، دایی بچه هاست باهاشون عشق میکنه

خودش بابا بشه عشقش میشه بچه اش ، با اون سرگرم میشه ، بقیه رو نمیندازه سطل آشغال ، اونا رو هم در حد دایی خواهرزاده دوست خواهد داشت اینا عادیه

شما که نمیتونی بگی در دروازه رو ببند فقط به من نگاه کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب اگه مشکل‌بزرگ‌ندارین و بالاخره میارین بیار ولی اگه مشکلتون بزرگه و یک درصد فکر‌می کنی خدایی‌نکرد ...

مشکلم خانوادش 

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
یه بار از یه روانشناس و مشاور خانواده شنیدم بزرگترین اشتباه اینه که میگن عقدن حالا برن زیر یه سقف در ...

والا تجربه ما میگه که خیییییییلی چیزا با همین مراحل روز به روز بهتر شد...

مهم ترینش بلوغ فکری خودته که چه طوری مسائل زندگی رو مدیریت کنی...

بله اگر یه مشکل خیییییییلی بزرگ و لا ینحل باشه، درست میگی

واقعا 🥺 پس چیکار کنم دقیقا ماهم اینطورم

بازم برو پیش مشاور پیش روانشناس نه یکی دو تا سه تا چندین بار برو قطعا به راه حل و یا تصمیم درست میرسی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اینکه بچه های خواهرش رو دوست داره چیز عجیبی نیست که ، دایی بچه هاست باهاشون عشق میکنهخودش بابا بشه ع ...

ععزیزم یه چی میگم یه چی میشنوی زندگیمون ول کرده چسبیده خانوادش هرچی حدی داره دیگه ما دایی هم دیدیم تو زندگی هیچکی مثل این نیس

همینکه انقدر نزدیک هستید خیلی بده ؛ شوهرت بچه دوست داره؟

اره عشق بچس

والا تجربه ما میگه که خیییییییلی چیزا با همین مراحل روز به روز بهتر شد...مهم ترینش بلوغ فکری خودته ک ...

مشکلم خانوادش وابستگی شوهرم

نه بعد از دو ماه و نیم

خدا حفظش کنه 

منم خیلی دوست دارم سال اول نی نی دار بشم 

اگه خدا بهم بده و منو لایق بدونه💔

اما همیشه احساس میکنم خدا قراره به سختی بهم بچه بده 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ماهم اینطوریم 🥺😭

خدا فقط به شوهرت عقل بده ک بفهمه زندگی تشکیل داده  واین بچه ننه بازیارو بزاره کنار 

جلوش غیر مستقیم بگو اه اه چقد بدم میاد از مرد بچه ننه!خداروشکر تواینجوری نیستی واینا بلکه به غرورش بربخوره لااقل دست ورداره

خدا فقط به شوهرت عقل بده ک بفهمه زندگی تشکیل داده واین بچه ننه بازیارو بزاره کنار جلوش غیر مستقیم ب ...

فایده نداره بدونی چندساله خون دل میخورم خدا فقط منو بکشه بلکه راحت شن

پس قبلش با مشاور صحبت کن؛ اگر مشکل دیگه ای نداشتید بچه بیار انقدر سرش شلوغ میشه که مجبور میشه بچسب ب ...

مشکلم خانوادش 

همسایه با مادرش