2777
2789
عنوان

کسی شوهرشو با بچه دار شدن وابسته زندگی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 52 پست
خدا حفظش کنه منم خیلی دوست دارم سال اول نی نی دار بشم اگه خدا بهم بده و منو لایق بدونه💔اما همیشه اح ...

ممنون عزیزم

این فکر رو از خودت دور کن مثبت فک کنم خدا تو رو لایق بهترینا میدونه انشالله اولاد سالم و صالح نصیبت شه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
والا تجربه ما میگه که خیییییییلی چیزا با همین مراحل روز به روز بهتر شد...مهم ترینش بلوغ فکری خودته ک ...

اتفاقا تجربه شخصی من و افرادی که مدل زندگیشونو دیدمم حرف اون روانشناسو تایید میکنه...نهایت با پشت سر گذاشتن این مراحل فقط به این بلوغ و نتیجه خواهی رسید که مجبوری کوتاه بیای صبر کنی ایگنور کنی مشکلاتو ،بریزی تو خودت بروز ندی ،بی خیال شی،گدشت کنی مدام و ....

خیلی خیلی خیلی به ندرت با این مراحل کاملا حل میشه مسائل،در اغلب موارد از چاله میوفتن تو چاه عقلانیم هست اتفاقا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تورو چراعزیزم خدا اوناییو بکشه ک این شرایط وبرای شما بوجود آوردن

خسته شدم امشب رفتم قرص بخورم دلم برای خانوادم سوخت

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
واقعا خوب شد؟ مشکلش چی بودش

کار میکرد درآمد خوب داشت بچه نداشتیم خرج زیادی نداشتیم

لباس برام نمی خرید هر شب پیش مامانش بود 

بهم پول نمیداد اهمیت نمیداد تا یه بحثی میشد منو از خونه بیرون میکرد بچه ک اومد آدم شد دیگه کمتر منو تنها میذاره اوایل هم ک بچه ب دنیا اومده بود دعواهایی داشتیم اما بعد یک سال خیلی بهتر شد الان دیگه کل زندگیش بچمونه هر چی بگم میخره خیلی بهتر شده خداروشکر 

اه دوست داره برای همین بچه های خواهرش همه زندگیش یعنی یه چی میگم ی چی میشنوی

شوهر منم همش ب بچه های جاریم اهمیت میداد یعنی هر جا میرفتیم باید اونارو هم میبردیم چن بار سرسنگین شدم سر این کاراش تا آدم شد واقعا آدم حرصش میگیره الان دیگه زیاد اهمیت نمیده بهشون