2777
2789
عنوان

کسی شوهرشو با بچه دار شدن وابسته زندگی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط به خاطر‌وابسته‌کردن بچه نیارین ۱ درصد جواب می ده کسی‌که‌اولویتش خانوادشه‌هیچ‌وقت عوض نمی شه

چیکار کنم 🥺🥺🥺 عشق بچس

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

یه بار از یه روانشناس و مشاور خانواده شنیدم بزرگترین اشتباه اینه که میگن عقدن حالا برن زیر یه سقف درست میشه،میرن زیر یه سقف میگن بچه دار بشن درست میشه،بچه دار میشن میگن دو تا بشه بیشتر احساس مسئولیت میکنن درست میشه ولی در حقیقت همه چیز بدتر خواهد شد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بابای منم دقیقا همینه چ ما باشیم چ‌ما نباشیم عاشق خانوادشه بچه تاثیری نداره تو این مسائل

پس این اشتباه نکنم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
یه بار از یه روانشناس و مشاور خانواده شنیدم بزرگترین اشتباه اینه که میگن عقدن حالا برن زیر یه سقف در ...

واقعا 🥺 پس چیکار کنم دقیقا ماهم اینطورم

نمیدونم چون تا خواست بفهمه زن گرفته من باردار شدم

یعنی همون ماه اول باردار شدی؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چیکار کنم 🥺🥺🥺 عشق بچس

خوب اگه مشکل‌بزرگ‌ندارین و بالاخره میارین بیار ولی اگه مشکلتون بزرگه و یک درصد فکر‌می کنی خدایی‌نکرده به جدایی ختم‌شه نیار تورو خدا 

چقد بده ک چ زن چ مرد بعداز ازدواج همچنان به خانواده قبلیشون وابستگی داشته باشن 

برادرشوهرمن سر همین وابستگی زیاد ب ننش زندگیش ازهم پاشیده!!

مادرشوعرم از اول رو این برادرشوهرم جور دیگه ای حساس بود

بچه های دیگش ی طرف این پسراخرش یه طرف!اخرم با دخالتای بیجا ومزاحمتاش گند زد به زندگی بیچاره ها 

دقیقاتازه هرجی خانواده در مورد بچه بگن به نظرش درسته و خدمت زنش میرسه

چیکار کنم خدا 🥺😭😭😭

تورو خدا راست میگی من از شدن وابستگی شوهرم دیونه شدم

اره برای من که اینجوری شده؛ همش ام میگه طاقت ندارم زود بچه بدنیا بیاد؛ فقط میخوام پیش خودم بمونی هیچجا نری؛ 

اما اگه کلا بتونی یجای دور ببریش و یه مدت فاصله بیوفته بین خانوادش و اون خیلی خوب میشه 

چقد بده ک چ زن چ مرد بعداز ازدواج همچنان به خانواده قبلیشون وابستگی داشته باشن برادرشوهرمن سر همین و ...

ماهم اینطوریم 🥺😭