2777
2789

مامانا وظیفه ندارن برا ما غذا بپزن همین که میپزن هم لطفشونه واقعا 

آشپزی خیلی سخته من برای یه زرشک پلوی معمولی با سالاد، دو ساعت پای گاز هلاک میشم🥲

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل منو مامانمم همینه

۹ صبح میرم سرکار

۸ شب میام خونه

غذا چی داریم ؟ سوپ😐

منکه امشب نیمرو خوردم ، بعد سر و صدا میکنه که چرا سوپ ها رو نخوردی!

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

ایش ؟ چی می گی ؟ تو از من طلبکاری انکار ما تو خونمون هر کی هر کی نیست شاید خونه تو هر کی به هر کیه، ...

الان چون بالای ۱۸ سالی بهت میگم خونه بابات راحت نیستی مستقل شو ناراحتی ؟؟؟؟ 

حقم داری حقیقت تلخه

ایش ؟ چی می گی ؟ تو از من طلبکاری انکار ما تو خونمون هر کی هر کی نیست شاید خونه تو هر کی به هر کیه، ...

همدلی و درک دو طرفه است انگار تو خونه شما فقط از مادر انتظار دارین

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

چون خونه خودشه اختیار داره پول داری مستقل شو برو خونه خودت به میل خودت زندگی کن کسی هم کاریت نداره چ ...

اتفاقا همین پدر مادر کار دارن و نمیزارن خونه مجردی بگیرن وگرنه بچها از خداشونه بدون پدر و مادر زندگی کنن

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

پریروز همین بود 😐😂😂😂

🤭🤭عیب نداره عوضش خوش اندام میشی😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

خخ آره اینطورن خودشون حتما،بعضی ها هم اینجا کلا ساز مخالف هستن بچه تاپیک بزنه طرفدار پدرومادر هستن،پدرومادر تاپیک بزنن طرفدار بچه میشن🤣

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

چقدر بی اعصابی استارتر این کولی بازیا چیه 

اگه نمی‌زنیم بهت میگم یه امشب رو غذا از بیرون بگیر کسی که دستش تو جیبش هست انقدر بدبخت نیست نتونه غذا از بیرون بگیره 

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

اتفاقا همین پدر مادر کار دارن و نمیزارن خونه مجردی بگیرن وگرنه بچها از خداشونه بدون پدر و مادر زندگی ...

اره ۳۰۰ میلیون پول پیش برجی شش تومن داره بسم الله 😐تازه این کف کف اجازه هاست تو شهرستان تازه

از جیب مامان باباش نگیره چیکارش دارن؟؟؟

مامانا وظیفه ندارن برا ما غذا بپزن همین که میپزن هم لطفشونه واقعا آشپزی خیلی سخته من برای یه زرشک پل ...

نمی‌دونم چرا فهمیدن این موضع سخته
مامان من غذاشو درست میکنخ
فک کن من فردا بیفتم بمیرم
بازم از پس فرداش غذا درست می‌کنه
چون مادرای دنیا غذا درست می کنن
من بچه بیارم براش غذا درست میکنم
حیوانات هم برای بچه شون غذا میبرن
حرف من یه چیز دیگس
میگم حداقل یکم سلیقه
یکم ادویه
یکم طعم
چی بگم آخه
٩٠ درصد نفهمیدن 

کاربری دست ٣ نفره

استارتر اومدم یه چیز بگم و برم ازم دلگیر نشو قصد نصیحت ندارم .اما قدر همین غذا رو خیلی بدون .مادر عزیزترین موجود تو دنیاست.و منی که ۱۲ساله ارزو میکنم یه روز مادرم برگرده بگه بیا برات غذا پختم.💔