2777
2789
عنوان

بالم پاک کننده آرایش

91 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها بنظرتون از بالم پاک کننده آرایش میشه برای شستشوی دو مرحله ای استفاده کرد 

بین گرفتن روغن پاکننده و بالم موندم؟

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨

چرا میسلار نمیگیری؟ 

اگه پوستت چربه روغن مناسب نیست

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

چرا میسلار نمیگیری؟ اگه پوستت چربه روغن مناسب نیست

میسلار دارم پوستمو خیلی خشک میکنه 

پوستم تقریبا مختلطه روغن مناسب پوست چرب دیدم خیلیا راضی بودن از یه برند کره ای

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میسلار دارم پوستمو خیلی خشک میکنه پوستم تقریبا مختلطه روغن مناسب پوست چرب دیدم خیلیا راضی بودن از یه ...

می دونم کدوم میگی

روغن پاک کننده آنوا 

هر جور خودت می دونی ولی همون میسلار بهتره برای پوست چرب

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

من میسلار گار نیر استفاده میکنم راضیم

اگه بعدش خشک میکنه بهد شست و سوی پوست حسابی آبرسان بزن پوستت

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
من مصرف خودم نکردم ولی خب ویدئو هاش رو دیدم دوتاش خوبن

ممنون

من میسلار گار نیر استفاده میکنم راضیماگه بعدش خشک میکنه بهد شست و سوی پوست حسابی آبرسان بزن پوستت

منم گارنیر دارم از جای معتبر هم گرفتم ولی احساس میکنم خیلی الکل داره پوستم خشک میکنه

اگه پوستت چربه روغن خیلی بده براش من خودم پوستم چرب و حساسه میسلار درست پاک کنندگی نداره برام بالم م ...

منم نظرم رو بالم زیرو هست ولی چون بینی ام منافذ داره و اهل آرایش نیستم زیاد موندم برای شستشوی دو مرحله ای میتونم استفاده کنم یا روغن آنوا بگیرم

شما راضی هستین ازش

می دونم کدوم میگیروغن پاک کننده آنوا هر جور خودت می دونی ولی همون میسلار بهتره برای پوست چرب

ممنون

منم نظرم رو بالم زیرو هست ولی چون بینی ام منافذ داره و اهل آرایش نیستم زیاد موندم برای شستشوی دو مرح ...

اره بالم بگیرین من تجربه روغن و میسلار داشتم میسلار خیلی دردسر داره و دیر پاک میشه روغن هم من بیوتی اف جویان گرفتم بازم برام چرب و جوش اور بود ولی بالم زیرو خوب بود هم منافذو تمیز کرد هم پاک کنندگی خوبی داشت و جوشم نزدم 

اره بالم بگیرین من تجربه روغن و میسلار داشتم میسلار خیلی دردسر داره و دیر پاک میشه روغن هم من بیوتی ...

ممنون