2777
2789
عنوان

دندون پزشکی کسی قبول شده خودش یا اطرافیانش🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 49 پست
موسسه شبیه قلم چیه... پایه چندمی؟

23 سالمه سال اول کنکورمو دادم ولی هیچ انگیزه ایی نداشتم برای ادامه همونجا درسو گذاشتم کنار چون اون زمان خیلی وضع مالیمون بد بود کلا مامان بابام میخواستن طلاق بگیرن من از همه چی زده شده بودم الان تو فکرشم که درس بخونم ولی بچه ها میگن که ترمیم معدل باید بزنم و خب اینجوری خیلی سخت میشه در عین حال دو تا پایه رو بخونم و نمره خوب بیارم خیلی پشیمونم خیلی سختمه الان دوباره بخونم 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

23 سالمه سال اول کنکورمو دادم ولی هیچ انگیزه ایی نداشتم برای ادامه همونجا درسو گذاشتم کنار چون اون ز ...

اره متاسفانه جو  کنکور خیلی سخت و ازار دهنده شده منم که ی سال پشتم واقعا میدونم چه قد سخته و  تو از الانش شروع کن برای سال بعد با ی مشاورم پیش برو ولی نمیدونم فک کنم باید برا سال بعد 10 هم ترمیم بزنی خلاصه که باید همت کنی از ساعت مطالعه کمم شروع کن

میدونم سختته ولی خودت باشه :)

عزیزم با 25 درصد هیچ تلاشی لازم نی راحت پزشکی میاره .. واقعا متاسفم برا جامعه هووففف

آره گلم حتی تجربی اسمش نیومد شهریور رفت امتحان داد تا تجربی اسمش اومد با همین سهمیه هم تخصص قبول میشه بعد میگن چرا اینقد خطاهای پزشکی زیاد شده چون ۷۰درصد پزشکا سهمیه این🤦🏻‍♀️

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
آره گلم حتی تجربی اسمش نیومد شهریور رفت امتحان داد تا تجربی اسمش اومد با همین سهمیه هم تخصص قبول میش ...

دس رو دلم نزار که خونه من ادم میشناسم تمام درساشو صفر زده تو کنکور زیست 40 درصد الان پزشکی دانشگاه ایران میخونه  

دو حالت داره یا خیلی باهوشه یا ادم با برنامه ایی بوده به همه چی میرسیده چون واقعا تعادل بینشون سخته

باهوشه

و به شدتتتت ریلکسه

ادم جلوش بمیره میگه خب مرد

همین

استرس کنکور قشنگ به ی ...بود

همسایمونه،یادمه سال 99 رتبها 3شب اومد

6صب ما و همه بچهای عموم تو کوچه بودیم از خوشحالی،این اصلا فقط میکف باورم نمیشه،همین🤷‍♂️من بودم کوچه ک هیچی

شهرو میذاشتم روسرم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
من داداشم اول پرستاری قبول شد سال اول دانش اموزی درسخونی بود و بدشانسی اورد همون سال اول رفت بعد که ...

میانگین درصدشون توی ماز چجوری بود یا ترازشون؟من الان میانگینم روی 40تا50هست تراز حدود ده هزار نمیدونم خوبم یا نه رتبه هم حدود 3000کشوری🥺

باهوشهو به شدتتتت ریلکسهادم جلوش بمیره میگه خب مردهمیناسترس کنکور قشنگ به ی ...بودهمسایمونه،یادمه سا ...

واقعا ریلکس بودن خیلی تاثیر داره خیلیییییییییییی

میانگین درصدشون توی ماز چجوری بود یا ترازشون؟من الان میانگینم روی 40تا50هست تراز حدود ده هزار نمیدون ...

نه خوبه ترازت داداشم ترازش میانگین یازده و هزار خورده ایی بود

میانگین درصدشون توی ماز چجوری بود یا ترازشون؟من الان میانگینم روی 40تا50هست تراز حدود ده هزار نمیدون ...

گلم ازمون ماز انلاین هم هست ؟؟؟؟چقدره هزینه

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن

من حضوری میرم آنلاین هم داره سه و خورده ای فکر کنم

تخمین رتبه ودرصداش دقیقه؟؟

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن