2777
2789
عنوان

دندون پزشکی کسی قبول شده خودش یا اطرافیانش🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 49 پست
هعییی ما یک سهمیه ایی داریم تو فامیل علاوه بر سهمیه خرپول هم هس ولی بچه هاش درس نمیخونن من اگه جای ا ...

ما هم از اینا اطرافمون هس البته بگم یکی دیگه از دوستای نزدیک خودم هم با سهمیه ۲۵ الان داره پزشکی میخونه و اینم بگم که بلد نبود یه خط درس رو یاد بگیره من براش توضیح میدادم الان اون پزشگی اسمش اومد منم پشت کنکورم برا پیراپزشکی 

حالم بهم میخوره از این جامعه و قوانینش 🥲🥲🥲

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یه توضیح بدین چقدر در روز پسرتون درس میخوند؟خیلی هزینه کردید برای درس و کلاساش؟؟

عزیزم ساعت مطالعه برا هر کس متغییره ولی با توجه به سطح جدید کنکور سعی کن به عمومیات خوب برسی و ساعت مطالعه خوبی داشته باشی مثلا 10 تا 12 ساعت واقعا دندان نیاز به تلاش داره

میدونم سختته ولی خودت باشه :)

خب پسر عموت چقد درس میخوند در چه حد بود؟آزاد قبول شد با دولتی؟

پسرعموم رتبش 120منطقه 3

و 800وخروده ای کشور شد

دندون شیراز میخونه

خیلی درس نخوند،فقط دوازدهم خوند،معدل حدود 18اینا بود،کسی فک نمیکرد رتبه میاره(برای سال 99)

اما تست زنیش خیلی خوب بود

گیم میزد،بیرونم میرفت،اما درسشو مفید میخوند

استعدادش خوب بود..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
خب یه توضیح بدین چقدر در روز پسرتون درس میخوند؟خیلی هزینه کردید برای درس و کلاساش؟؟

زیادنه معمولی  چیزی مهم بودپسرمن استرس نداشت کتاب وجزوه اینازیادداشت که خیلی‌هاشون اصلانگاه هم ننداخت اماکلاس زیادمیرفت .  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ما هم از اینا اطرافمون هس البته بگم یکی دیگه از دوستای نزدیک خودم هم با سهمیه ۲۵ الان داره پزشکی میخ ...

آره منم زیاد دیدم انقد دندون پزشکای قرتی میان کلینیک همشون معلومه با پول و سهمیه تونستن درس بخونن البته چن نفرم هستن که مشخصه واقعا درس خوندن چون وضعی ندارن

ما هم از اینا اطرافمون هس البته بگم یکی دیگه از دوستای نزدیک خودم هم با سهمیه ۲۵ الان داره پزشکی میخ ...

عزیزم با 25 درصد هیچ تلاشی لازم نی راحت پزشکی میاره .. واقعا متاسفم برا جامعه هووففف

پسرعموم رتبش 120منطقه 3و 800وخروده ای کشور شددندون شیراز میخونهخیلی درس نخوند،فقط دوازدهم خوند،معدل ...

نمیدونم چرا پسر اینجورن دقیقا منم خیلی دیدم اینطوری بعد چه رشته تاپیم قبول شده البته هوشم بی تاثیر نی

عزیزم با 25 درصد هیچ تلاشی لازم نی راحت پزشکی میاره .. واقعا متاسفم برا جامعه هووففف

عاقا من خیلی حرصم میگیره چون هر روز با دندون پزشکا سروکار دارم وقتی میبینم که چقد بعضیاشون بیشعور و بی فرهنگ و بی ادب و خسیسن حتی اگه دهن مریض یکم بسته شه دادشون تا اسمون میره و فحش میدن خیلی حرصم میگیره از خودم که چرا چیزی نشدم چرا درس نخوندم که حالا واسه این روانیا کار کنم

عاقا من خیلی حرصم میگیره چون هر روز با دندون پزشکا سروکار دارم وقتی میبینم که چقد بعضیاشون بیشعور و ...

اره  همین ادم بعد کنکور یادش میوفته کاش درس میخوندم حیف خودم الان نمیی دونم چمه خیلی جدی نیستم  با اینکه پشت ککنکوریم

نمیدونم چرا پسر اینجورن دقیقا منم خیلی دیدم اینطوری بعد چه رشته تاپیم قبول شده البته هوشم بی تاثیر ن ...

دقیقا

من درصداشو یادمه

زیست82

شیمی سال99 ک خیلی سخت بود زده بود69

فیزیک 70وخورده ای

ریاضی60وخورده ای

ادبیات48

زبان30وخورده ای

عربی و دینی فک کنم 90 بود

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗