چقدر خودتون یا اطرافیانتون درس خوندین؟باید خیلی خرخون بود یا نه؟من با دندون پزشکا کار میکنم خیلی کم سنن یعنی سال اول همشون قبول شدن نهایت سال دوم الان همشون ماشینای خارجی زیر پاشونه😐
هعییی ما یک سهمیه ایی داریم تو فامیل علاوه بر سهمیه خرپول هم هس ولی بچه هاش درس نمیخونن من اگه جای ا ...
ما هم از اینا اطرافمون هس البته بگم یکی دیگه از دوستای نزدیک خودم هم با سهمیه ۲۵ الان داره پزشکی میخونه و اینم بگم که بلد نبود یه خط درس رو یاد بگیره من براش توضیح میدادم الان اون پزشگی اسمش اومد منم پشت کنکورم برا پیراپزشکی
حالم بهم میخوره از این جامعه و قوانینش 🥲🥲🥲
آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب یه توضیح بدین چقدر در روز پسرتون درس میخوند؟خیلی هزینه کردید برای درس و کلاساش؟؟
عزیزم ساعت مطالعه برا هر کس متغییره ولی با توجه به سطح جدید کنکور سعی کن به عمومیات خوب برسی و ساعت مطالعه خوبی داشته باشی مثلا 10 تا 12 ساعت واقعا دندان نیاز به تلاش داره
ما هم از اینا اطرافمون هس البته بگم یکی دیگه از دوستای نزدیک خودم هم با سهمیه ۲۵ الان داره پزشکی میخ ...
آره منم زیاد دیدم انقد دندون پزشکای قرتی میان کلینیک همشون معلومه با پول و سهمیه تونستن درس بخونن البته چن نفرم هستن که مشخصه واقعا درس خوندن چون وضعی ندارن
عزیزم با 25 درصد هیچ تلاشی لازم نی راحت پزشکی میاره .. واقعا متاسفم برا جامعه هووففف
عاقا من خیلی حرصم میگیره چون هر روز با دندون پزشکا سروکار دارم وقتی میبینم که چقد بعضیاشون بیشعور و بی فرهنگ و بی ادب و خسیسن حتی اگه دهن مریض یکم بسته شه دادشون تا اسمون میره و فحش میدن خیلی حرصم میگیره از خودم که چرا چیزی نشدم چرا درس نخوندم که حالا واسه این روانیا کار کنم