2777
2789
عنوان

داستان اشناییتون با همسرتون یا پارتنرتون😍❤️🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنیا همان یک لحظه بود

آن دم که چشمانش مرا از عمق چشمانم ربود

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام عزیزم میشه لطفا بگین چرا هفت سال طول کشید؟

سلام عزیزم...چون خودم دوستیو طولانی خواستم من۱۶اون۱۷دوست شدیم چه ازدواجی...اصلا فکرش نمیکردم...حتی بعد۷سال بازم میگفتم زوده...ولی خب دیگه همه گفتن نمیشه...

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

ننش منودیدتومراسم ماه صفربودوپسندیدادرس گرفت اومون من ولی راضی تبودم تازه پروسه جداییم بودوترس از اینده و مردا وحوصله هیچیوونداشتم ولی اومدن گفتنواجازه بدین بیایم منم گفتم باشه باز ترسیدم گفتم ن نیان  واخرش گفتم بیایدشوهرمم ازاون طرف ندیده میگف بدردم نیمخوره ۱۳سال اختلاف منم ۱۷سالم بودفقط ودیدیم هنو باراول یجوری ب دلش نشستم ک حاضر نیس ی لحظه ازم جدابشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چه جالبببما که مجازی اشنا شدیم داستان خاصی نداشت ولی بعد که اشنا شدیم داستانا شروع شد 😁

همشهری بودین یا راه دور گلم

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

خودش از قبل میشناخت(گاهی تو مناسبتا و عروسیا و..می دیدیم همو)

چند سال خودش عاشقم بوده ولی نیومده جلو

وقتیم که اومد جواب رد دادم باز ول کن نبود

بالاخره بابام راضی شد گفت پسرخوبیه 

مثبت دادیم و الآن هزاران بار شکر میکنم که لج نکردم و به حرف بابام گوش دادم😁

ان شاءالله همه خوشبخت و پایدار باشن🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚