2777
2789
عنوان

داستان اشناییتون با همسرتون یا پارتنرتون😍❤️🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۳ سال باهام دوست بودیم ! یه جورایی باهم بزرگ شدیم آشناییمون با یه تلفن اشتباه شروع شد ! اونموقع اصل ...

چقد قشنگ وایییییییی خوشبخت باشی

متولد چندی گلم 

منم مجازی آشنا بشم بنظرت نتیجه میگیرم

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

سر کار با یه نفر که منو دوست داشت بجای استفاده از اسانسور از پله ها میرفتیم بالا، دیدم یه پسر خوشتیپ و جذاب کنار اسانسور کنار یکی از سهامدارای شرکت ه، نگاهمون بهم گره خورد، فکر نمیکردم همکار باشه، باوجودی که هر دو ۷،۸ سال تو اون شرکت بودیم بار اول بود میدیدیم همو! چند ماه بعد به بهانت کار دعوتم کرد کافی و ….

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
۱۳ سال باهام دوست بودیم ! یه جورایی باهم بزرگ شدیم آشناییمون با یه تلفن اشتباه شروع شد ! اونموقع اصل ...

عزیزم همشو خوندم و از خط به خطش لذت بردم🥺😍پایدار باشید عزیزم 

خیلی جالب بود

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

چقد قشنگ وایییییییی خوشبخت باشیمتولد چندی گلم منم مجازی آشنا بشم بنظرت نتیجه میگیرم

مجازی که ما خیلی تعهد اخلاقی و رو‌رعایت کردیم اینجور نبود که دعوا نباشه بحث نباشه خیلی بحث بود ! اما خدا رو شکر همسرم همیشه منو تشویق به پیشرفت درس خوندن مدرک زبان انگلیسی گرفتن برای استخدامی درس خوندن و غیره ! عزیزم میدونی چیه هرجور که میخوای اشنا بشی بشی مهم اینکه آینده ات و خودت از دست ندی موقعیت رشد ! من کنار این عشقم و همسرم دانشگاه تاران قبول شدم مدرک زبان گرفتم ازمون استخدامی قبول شدم ! 

حتی اگه تو این مسیر از عاشقی خیری نمیدیدم ولی پیشرفت کردم برای خودم