2777
2789
عنوان

شوهرم تو قیافست نمیفهممش

49 بازدید | 2 پست

یجوری رفته تو قیافه مثل وقتاییه که یکاری کردم اصلا نمیدونم چکار کردم از دیشب بام‌تو فاز رفته لامصب من بخاطرت اومدم خونه مامانت یه هفتس اصلنم نمیگم‌بریم خونه درصورتی که همیشه هی میگفتم برگردیم خونه مامانشم ۱۰دیقه نهایت یه ربه تا خونمون و فعلا هم هستیم دیشب خوب بودیم یهو بد فاز شد بام حتی الان هی میگم خب چته چی شده کاری کردم هی میگه نه هیچی باز تو‌ قیافست بد پاشده تمام کارا خونه مامانشو کرده برا مامانش قهوه درست کرده انگار من وجود ندارم صب دندون درد داشتم گفتم اومدی قرص بخر تمام خریدا مامانشو کرده قرص برا من نخرید دیگ هم نرفت ارزو به دلم‌موند یبار بگه خوبی چیزی لازم نداری حتی الان مامانم کارش داشت بش زنگ زد جواب مامانمم نداد خستم بخدا لیاقتم همچین زندگی نبود چرا باید اینجور بام رفتار بشع

همیشه اینجوریه؟

چند ماهیه تکون میخورم ایراد میگیره قهر میکنه و نمفهمم برا چه حرکتیم بوده چون میره تو قیافه و حرف نمیزنه هردفعه ام سر این بود میگفت وایسا خونه مامانم اونجا باشیم اینسری موندم ببینم بهونش چیه هیچیم نگفتم هیچ‌کاری نکردم ولی یهو بدفاز شده اصن نمیفهمم بد هرچی ساعت میگذره سردتر میشه اگه یه کلمه جواب میداد چندشاعت پیش یا یچی‌میگفت الان اصلا دیگ کاش میشد مغزشو خوند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید