2777
2789

خانوما بیاین بگین کی مقصره من زیادی حساسم ؟ 

دوماهی هست حین رابطه لکه بینی خون ریزی داشتم دو روزه دکتر رفتم تموم هزینه هام شیش تومنی شد دیگه واسه کار آخر دو پونصد احتیاج داشتم اون لحظه تو کارتم نبود  زنگ زدم ب شوهرم؛  عقدیم. دیروزم سر کار بود نمیتوست بیاد خودم رفتم اصلا هم نپرسید پول میخوای یا ن خسیس نیست ولی خب چون میدونه دارم نگفت لابد 

دو پونصد ریخت واسم 

الان از دیروز همض میگه الکی رفتی دکترا فکر پولن اصلا هم قربون صدقه نرفت امروزم انتظار داشتم بیاد ببینم ک برنامه ای نداره 

دیشب اون خوابیده بوده من تا سه نیم صبح از درد نمونه برداری خوابم نبرد دو سه تام پیام دادم رو گوشیش ک بدونه اذیتم 

صبح پا شده میگخ ای بابا 😐😐😐😐

بعدم ک یکم تو خودمم رفتم میگخ جنبه مریضی نداری وسواسی این همه پول خرج گردی 

پولشو بهش بدم ؟؟ 

ولا من الانم استرس جواب آزمایشامو دارم ک ممکنه تغییرات سلولی باشه بعذ این اینجوری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ک اره ولی اونم اون توجه ای ک لازمه رو بهم نداره منم میگم لابد برا پولشه دیگه

اکثر مردا اینطورن ،بلد نیستن و فکر میکنن چون پول دادن یعنی توجه کردن 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️