۲۶ روزه عمل کردم بینیم استخوانی بود با قوز شدید سر پایین الان از نیم رخ عالیه قوس داره خوبه اما از روبرو خیلی خیلی طبیعیه درصورتی ک من نیمه فانتزی خواستم دکترم میگه خیلی ورم داری اما نمیدونم همینجوری میمونه یا یکمش کمتر میشه یا نه خیلی ورمش میخوابه و خیلی تغقیر میکنه
خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
کمتر یکسال نمیشه ؟؟؟ آخه میترسم بعد سه ماه دیگه چسب نزدم همینجوری بمونه ورمش
گوشتی یه ساله استخونی که زودی ورمش میره چسب هم بیشتر از دو ماه فرم بینی و پوستو خراب میکنه 2ماه تازه واسه گوشتیه تو که استخونی کمتر لازمه
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
گوشتی یه ساله استخونی که زودی ورمش میره چسب هم بیشتر از دو ماه فرم بینی و پوستو خراب میکنه 2ماه ...
واقعا آخه دکترم گفت خیلی ورم داری چون قوز شدید داشتی ورم زیادی کردی حداقل دوماه بزن بعد بیا ببینم اگر لازم بود دوباره بزن اگر نه نمیخواد
بعد دوماه بنظرتون چقدر از ورمش میره ؟؟؟ آخه عروسی داریم دوماه بعد میترسم چسب ک نزنم همینجوری بزرگ باشه
خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واقعا آخه دکترم گفت خیلی ورم داری چون قوز شدید داشتی ورم زیادی کردی حداقل دوماه بزن بعد بیا ببینم اگ ...
بینی های با قوس زیاد و پوست نازک بهترین نتایجو بعد عمل میگیرن شما تا تا دو ماه بعد حداکثر ورمت از بین میره چون استخونی بعد 3ماه ورمش بهتر میشه اما 6الی 7ماه بعد عمل نتیجه نهایی و میبینی
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بینی های با قوس زیاد و پوست نازک بهترین نتایجو بعد عمل میگیرن شما تا تا دو ماه بعد حداکثر ورمت از بی ...
ممنون