2777
2789
عنوان

اکنکور مجدد

54 بازدید | 10 پست

من دوستام کنکور مجدد دادن یکیش پزشکی قبول شده یکیش دندون  و هر دو دوستام سطح ضعیف تری نسبت به من داشتن منم عاشق دندونم  سنمم ۳۳

میخام دوباره کنکور بدم دوست داشتین راهنماییم کنید یا نظراتتونو برام بنویسید

من تصنیمو قطعی گرفتم خواهشا اگه میخایین بگین سن ننه منو داری کنکور نده و از این حرفا ردشو از تاپیک

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین

شما میتونی 

قطعا هم به خواستت میرسی 🦋

ماشالله به همت شما خانومه مستقل😉💪🏻

خدا به همراهتون

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

از الان برا کنور تیر؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما میتونی قطعا هم به خواستت میرسی 🦋ماشالله به همت شما خانومه مستقل😉💪🏻خدا به همراهتون

فدات بشم با این حس خوبی که میدی خوش قلب🌺🌺

فدات بشم با این حس خوبی که میدی خوش قلب🌺🌺

خدا نکنه 

عزیزین شما🥰🙏🏻😁💜

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

نه سال بعد امسالم میدم تیرو

موفق باشی ولی اگه حتی از الان شروع کنی فکر نکنم دیر باشه واسه تیر

حقیقا منم کنکوریم ولی ترس به جونم افتاده که از الان نمیشه

من نمیخوام یه سال پشت بمونم هرچی دراومدم میرم پس میخوام رشته خوب درام

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
موفق باشی ولی اگه حتی از الان شروع کنی فکر نکنم دیر باشه واسه تیرحقیقا منم کنکوریم ولی ترس به جونم ا ...

نه اشتباه نکن تمام تلاشتو برای امسال کن  صدتو بزار یک درصد نشدی سال بعد بمون

پایه درسیم فک کنم قوی راحت درسا برام ولیاینکه اینهمه امتحان بدم پشت سر هم و....یکم برای منی تازه شروع کردم  شاید سخت باشه حالا ببینم چی میشه اگه یازدهم نبود  شاید امتحانارو هم دادم

نه اشتباه نکن تمام تلاشتو برای امسال کن صدتو بزار یک درصد نشدی سال بعد بمونپایه درسیم فک کنم قوی را ...

اره سعی و تلاشتو کن

ببین تست الان شاید ۵۰ درصد مهم باشه

با تشریحی خوندن طرف ۴۰ درصد از کنکورو زده فکر نکن عقب موندی شروع کن دیر نیست اگه همینطوری پشت گوشت بندازی میمونی

من از فردا ساعت ۵ بیدار میشم ۱۲ میخوابم همینطور تا تیر مطمئنم موفق میشم یه رشته خوب پیرا اینا فیزیو سعیمو میکنم البته پزشکی ولی نشد پشت نمیمونم

اره سعی و تلاشتو کنببین تست الان شاید ۵۰ درصد مهم باشهبا تشریحی خوندن طرف ۴۰ درصد از کنکورو زده فکر ...

ایشالله  که به هدفت برسی عزیزم🌺🌺🌺