2777
2789
عنوان

فرشاتون چند سال ی بار عوض کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2946 بازدید | 154 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ۱۳سال پیش اول زندگی کرم رنگ خریدم زود کثیف میشه رنگ تیره دوست دارم بخرم زرشکی یا سرمه ای دوست دارم....البته یکسره روفرشی پهن بخاطر بچه ها.....لباسشویی م ۵کیلوی....دوست دارم وسایل م عوض کنم.....مگه با این گرونی میشه چیزی خرید....حسرت به دل موندیم🙁😣😥....لعنت به گرونی

۲۳ساله مزدوج شدم ۸سال فرش قرمز داشتم ۲سال فرش گردویی ۸سال فرش سورمه ایالانم ۵ساله که فرش کرم طلایی د ...

کل تاریخچه فرشتون و گفتی🤣🤣🤣🤣🤣

و خداوند ناظری است دانا عادل و صبور است پس کسی را که از خالق خیش در خفا نترسد و خجالت نکشد و گناهی را مرتکب شود که دانسته خدا پیوسته و آرام بر اعمال او نظارت میکند از آبرو با او سخن نگویید که پیوسته بزرگان ما گفتند کسی که از خالقش خجالت نکشد از هیچ مخلوقی خجالت نخواهد کشید و هرکس از خدایش نترسد از همه چیز خواهد ترسید  *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

۶سال؟؟؟؟🙄مگه سالی یک بار عوض نمیکنین؟؟؟؟

ما بیشتر از دوازده ساله

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

کرم همیشه مده من ۱۵ سال پیش فرش کرم خریدم هنوزم رو بورسه فقط از رو فرشی استفاده میکنم لک نشه

روی قالی روفرشی لیز نمی خوره جمع نمیشه ؟

چرا مال من همش باید صاف کنم و درست

معجزه شکر گزاری...