من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
والله ماهم ۵ ساله که فرش عوض نکردیم رنگشون سرمه ای روفرشی میندازیم عوض نکن روفرشی کشدار ازین مدل های جدید بنداز هم طرح هاش قشنگه هم هزینه اش به صرفه تره
و خداوند ناظری است دانا عادل و صبور است پس کسی را که از خالق خیش در خفا نترسد و خجالت نکشد و گناهی را مرتکب شود که دانسته خدا پیوسته و آرام بر اعمال او نظارت میکند از آبرو با او سخن نگویید که پیوسته بزرگان ما گفتند کسی که از خالقش خجالت نکشد از هیچ مخلوقی خجالت نخواهد کشید و هرکس از خدایش نترسد از همه چیز خواهد ترسید *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺
وضعتون خوبه لابد الهی ک بیشتر داشته باشین فرشام در حد هستن خوبن فقط رنگشون
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....