2777
2789

چند وقته پیش اتفاقی برام افتاد یه نفر هم جنس خودم(دختر) از این ادمایی بود که به شدددت ادعای ادم اهل وجدان و دین داریش میشد یعنی جوری که کامل باورش کردم قرار بود کاری برام انجام بده اما برعکس حرفاشو رفتارشو پوشش یه شیطان بود تو پوست فرشته 

از اون موقع از همه چی و همه کس بدم میاد انقدر اعتمادمو از همه لحاظ جلب کرد و یه شبه ضربه زد و بهم شوک بزرگی وارد کرد 

که الان از همه چی همه کس بدم میاد هیچکس نمیفهمه چقدر حالم بده هیچکس جای من نیست هیچکس قرار نیس کمکم کنه فقط منم که تو بزرگترین شوک زندگیم میسوزم هیچی خوشحالم نمیکنه هیچ ادمی رو دوست ندارم با ادعای اون به خدا پرستی و دین داری که داشت کاملا بی دینم شدم 

نگران خودمم... 

دوست گلم 

سعی کن از گذشته تجربه کسب کنی

دوره سوگواریتو انجام بده ولی تعمیم‌نده

اونی که شکست خورده دوباره و‌دوباره مسیر جدید امتحان‌کرده برنده

شما اگر به همین‌روال پیش برید حتما دچار افسردگی بعد. اختلال میشید هیچکسم دلش برات نمیسوزه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست گلم سعی کن از گذشته تجربه کسب کنیدوره سوگواریتو انجام بده ولی تعمیم‌ندهاونی که شکست خورده دوبار ...

میدونم اما نمیتونم باهاش کنار بیام همش به اون اتفاقات فکر میکنم

از اینکه این همه ادعای خداپرستیش میشد اما به منی که هیچ بدی بهش نکردم این همه ضربه زد الان من بدبخت شدم اما اون خوشبخت تر داره زندگیشو میکنه

کی تونست حقمو بگیره هیچکس

میدونم اما نمیتونم باهاش کنار بیام همش به اون اتفاقات فکر میکنماز اینکه این همه ادعای خداپرستیش میشد ...

من کاملا حساتو‌درک میکنم

من وقتی از اعتمادم‌سواستفاده شد و یه ضربه مالی خوردم

تا ی مدت عین مرده متحرک بودم

اما از خدا کمک خواستم 

چه بسا قبل ترش شکست. روحی خورده بودم

و حتی به ناحق آبروم‌رفت 

ولی ادامه دادم

حال بد و داشتم بی اعتمادی داشتم

تازه خیلی م خوبه  بی اعتمادی اینطوری هرکسی و به راحتی راه نمیدی

اما خودتو غرق گذشته نکن

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

فقط ازت میخام که از خدا دور نشو 

نمیگم قران و نماز بخون

میگم حرف بزن با خدای درونت 

فقط ازت میخام که از خدا دور نشو نمیگم قران و نماز بخونمیگم حرف بزن با خدای درونت

قبلا خیلی حرف میزدم اما دیگه به هیچی اعتقاد ندارم هیچ چیزییی

اگه خدایی بود اون ادم الان خوشبخت نبود من بدبخت

دقیقا منم یه قسمتش مالیه حالم از خودم بهم میخوره

نگو جانم

گاهی قرار یه چیزی و‌از دست بدی تا برای یه شادی بزرگتر آماده بشی

امیدوار زندگی کن

قبلا خیلی حرف میزدم اما دیگه به هیچی اعتقاد ندارم هیچ چیزیییاگه خدایی بود اون ادم الان خوشبخت نبود م ...

انتقامتو‌خدا میگیره

من نتیجه صبرمو یه جاهایی دیدم

هی امیدوارم 💔🥲مرسی از همدردیتون ❤

خواهش گلم

خدا بهمرات