2777
2789

من هر روز با خودم تمرین میکنم صبور باشم 

اهمیت ندم 

رد شم 

ولی یهو جمع میشه و عصبانی میشم 

همسرم گاهی خیلیییی کودک میشه .گاهی هم داغ میکنه داد میزنه 

دیروز برای تولدم رفتیم بیرون ازم عکس بگیره.من سعی کردم تو طول روز رفتارای بدشو نادیده بگیرم بعد تازه شروع کرده بودیم من داشتم لباسمو مرتب میکردم 

یهو داد زد چرا انقدر وول میخوری.داد زداااا😑منم پاشدم رفتم گفتم اصلا نمیخوام.تو خیابون کلی بحث کردیم.هی گفت بیا بریم عکس بگیرم.منم تمام صبوریامو سرش داد زدم که تو بهترین روزامو تلخ کردی و اینا 

البته ب خیر گذشت 

ولی واقعا نمیدونم چطوری باید تحمل کنم.مخصوصا تو pms دیگه از دستم خارج کامل

من خیلی وخته داد نمیزنم گله نمیکنم قهر نمیکنم.

فقط وختی نیست گریه میکنم آروم میشم و ادامه میدم

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
من خیلی وخته داد نمیزنم گله نمیکنم قهر نمیکنم.فقط وختی نیست گریه میکنم آروم میشم و ادامه میدم

آخه پس اون طرف چطوری بفهمه داره آدمو اذیت میکنه 

منم دلم نمیخواد غر بزنم.میگم همسرم دلسرد میشه 

ولی بعدش میگم پس دلسرد شدن من چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه پس اون طرف چطوری بفهمه داره آدمو اذیت میکنه منم دلم نمیخواد غر بزنم.میگم همسرم دلسرد میشه ولی بع ...

کار من درست نیست گل.تو درستشو ادامه بده

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
من خیلی وخته داد نمیزنم گله نمیکنم قهر نمیکنم.فقط وختی نیست گریه میکنم آروم میشم و ادامه میدم

بیت اول امضاتو گذاشتم بیوگرافیم بااجازت😍 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
بیت اول امضاتو گذاشتم بیوگرافیم بااجازت😍

راحت باش گل