2777
2789
ممنون از دعای خوبت. عزیزم دعای هفتاد بندی استغفار حضرت علی(ع) رو بخون خیلی خیلی معجزه میکنه

ممنون عزیزم چشم حتما🌱

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

چه کامنتای قشنگی الهی همه ی زندگیا پر عشق باشه همه دلشون خوش باشه من پارسال همین موقع ها فهمیدم ازم ...

همین که حسود نیستی و موج منفی نمی فرستی برای بقیه یعنی چه دل بزرگی داری،😍برای شما هم زندگی سرشار از عشق می‌خوام امیدوارم یه روز بیای اینجا از تغییر رفتار همسرت و شادی زندگیت بگی،🌈

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو محضر که اول تعهد داد بچه دار نشیم بعد عقد کردیم

الان بچه ندارین؟

چرا نخواستی؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

همین که حسود نیستی و موج منفی نمی فرستی برای بقیه یعنی چه دل بزرگی داری،😍برای شما هم زندگی سرشار از ...

ممنونم از دعای قشنگت 

ولی فک نکنم دیگه بشه کس دیگه تو زندگیشه جوری دوستش داره که من حس میکنم آدم اضافیه منم😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
ممنونم از دعای قشنگت ولی فک نکنم دیگه بشه کس دیگه تو زندگیشه جوری دوستش داره که من حس میکنم آدم اضاف ...

بچه هات چند ساله هستند؟!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

یکبار زمان عقد بدون اون رفته بودم مسافرت...زنک زد گفت صبح که میرفتم‌سرکار  توراه از دلتنگی گریه میکردم..قبل از عقد درمورد ‌بیماریم که مادر زاد بوده  بهش گفتم..البته بچگی عمل کردم‌وخوب شدم..گفتم به خانوادشم بگه که بعدا حرفی نباشه...بعدها فهمیدم به خانواداش هیچی نگفته.. چون میترسیده بگه وازدواجمون به هم بخوره.. بااینکه خواستگاریمون کاملا سنتی بود..یعنی اصلا آشنایی وعاشقی درکار نبود..میگفت همش دعا میکردم توجواب منفی ندی

پارسا پسرمامان😍
ممنونم از دعای قشنگت ولی فک نکنم دیگه بشه کس دیگه تو زندگیشه جوری دوستش داره که من حس میکنم آدم اضاف ...

شرایط سختی داری ولی اگه قصد ادامه داری سوره مزمل رو به نیت محبت تا چهل و یک شب بخون. سوره نور هم میگن برای در امان شدن اهل خانه از بی حیایی و اینها هست اونم بخون ذکر یاودود روزی هزار و یک. مرتبه.اینا رو بخون و در کنارش اگه خانه داری یه کسب و کار برای خودت راه بنداز. 

شرایط سختی داری ولی اگه قصد ادامه داری سوره مزمل رو به نیت محبت تا چهل و یک شب بخون. سوره نور هم میگ ...

ممنون از راهنماییات عزیزم 

الهی که زندگیت پر از خوشی و اتفاقای قشنگ باشه❤

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
ممنون از راهنماییات عزیزم الهی که زندگیت پر از خوشی و اتفاقای قشنگ باشه❤

سلامت باشی،😍منم برای آرامش زندگی شما دعا میکنم،💝