2777
2789
عنوان

مادربزرگم صبح فوت کرده هی ناراحت میشم هی عادی میشم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 20 پست
خدا رحمتشون کنهبله عادیهبرادر بیست ساله من دوماهه فوت کردهتا چهلم حتی خیلی گریه هم نمی‌کردم با اینکه ...

بدترين نوع سوگواري اينطوريه طرفو نابود ميكنه دوراز جون شما

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
خدا رحمتشون کنهبله عادیهبرادر بیست ساله من دوماهه فوت کردهتا چهلم حتی خیلی گریه هم نمی‌کردم با اینکه ...

جایگاهش  وسط بهشت

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مادرم ۱۰ ماه پیش فوت کرد اما نتونستم زیاد گریه کنم همینجور فقط مات مبهوت بودم بعد اشکام بدون صدا سرازیر میشد دوباره بند میومد موقع خاکسپاری بالا سرش بودم زل زدم بهش اما مات و مبهوت فقط نگاه میکردم .بعد یه عده بی‌شعور خدا ازشون نگذره گفتن منتظر مرگ مادرشون بودن .اما شبها حتی الانم توی تنهاییم اشک میریزم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

انشالله 😭😭

انشالله  عزیزم  خدا به  دلت  آرامش  بده

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم