دوستان تاحالا دعا و خواسته ایی داشتین که براتون معجزه شده باشه؟چی خوندین چی کار کردین😓
من ۶ سال دعا میکنم بچه دار شم ولی انگار نه افتاده توی دعام، دکترا میگن هیچ مشکلی هم برای بچه دار شدن ندارین ولی نمیشه😓😓😓
از طرفی هم ۵ سال دنبال گواهینامه ام اما همسرم اصلا راضی نمیشه توی کل خاندان فقط منم ک نمیتونم پشت فرمون بشینم چون همسرم نمیزاره از زندگیم خیلی راضیم آدم بسیار خوبیه و باتمام خواسته هام موافقت کرده ولی بااین یک خواسته ام ۵ ساله موافقت نمیکنه یه عالمه باهاش حرف زدم ولی انگار ن انگار میگه اصلا و ابدا دوست ندارم زن پشت فرمون بشینه الان افسردگی گرفته منو، چون میبینم هیچ فرجی نمیشه ن خدا بهم بچه میده نه شوهرم میزاره دنبال علاقم برم ،شاید این برای خیلی از شماها مشکل نباشه ولی من موقعی ک میبینم همه زنای فامیل رانندگی میکنن و بچه دارن و منو مسخره میکنن میگن شوهرش نمیزارتش،میگن این حتما مشکل داره بچه دارم نمیشه ، از اینکه نمیتونم دنبال علاقه ام برم واقعا حالم بد میشه،آدمو موقعی ک از یه چیزی منع کنی بیشتر ب اون چیز علاقه نشون میده حالا من این قضیه برام به یه مشکل خیلی بزرگ تبدیل شده،شما تجربه ای داشتین شوهرتون نه بیاره توی کار ولی بالاخره با یه روش خاص قبول کنه روشی بجز حرف زدن😓
من از شما یه ذکری چیزی میخام بالاخره خدا جوابمو بده بچه دار شم و یه ذکری برای اینکه بالاخره شوهرمم راضی شه.چون اگ باحرف و مشاوره قانع میشد تاالان راضی میشد...🙏🏻