2777
2789

میشه ی نفر بیاد یه مشاوره و راهنمایی به من بده خواهشا تجربتون تو مورد ازدواج و دوستی اینا زیاد باشه چون بحث امر خیر و دو دلم با مشاوره شما اگ اوکی باشه ممکنه ازدواج کنم خیلی برام مهمه 

مامانم و خواهرم ک اهل صحبت کردن راجب خاستگار نیستن بنابراین کسیو ندارم 

آدما با رفتار حرف میزنن، دنبال کلمات نباشید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشاور واقعی درخدمتم

من ی چنسالی میشه تو رابطم و قصد طرفم جدی هست شغل خوب و خانواده خوبی داره لاشی و هول هم نیست 

تقریبا ۹ سال ازم بزرگتره اون متولد ۷۵ من ۸۵ 

بد این‌چندسال میخواد جدی تر کنه رابطه رو و شماره بابام میخواد منم تا بحال نشده اینکارو کنم یا رفتار بابام ببینم چ شکلیه میترسم فحش بده بهش یا بد برخورد کنه چون خلق خوی فرهنگ قدیمی داره و با آداب امروزی زیاد هماهنگ نیست خواستگارم داشته باشم بهش گفته باشه پیش ما نمیگه اسلا میترسم با پدر دوست پسرم بد برخورد کنه حرف ناپسند بزنه 

مامانم که اسم خاستگاری بیارم میگه ول کن یا بحث راه میندازه 

شرایط ازدواج ۵۰ درصد دارم 

خود طرف ی خرده خسیسه یعنی تو این مدت ب غیر از مناسبت و تو دیت ها هم چیزی نگرفته البت خودم بهش بگم‌این بخر یا نخر میگیره 

مامانم سر اینکه میگه خسیسه ازش خوشش نمیاد 

و حالا اون خانوادش اصرار  دارن نشون بشیم و بگم شرایط رفت اند خیلی سخت‌داریم خیلی چون شهر ما‌کوجکیه و هزار حرف پشت دهن مردم هر ۵ ماه یکبار شاید ببینمش 

همو دوس داریم

شماره رو بدم یا نه

عزیزم منم با شوهرم خودم اشنا شدم و ازدواج کردیم 

ولی خب مامان و بابام اول مخالف بودن 

شناخت درستی از پدرتون ندارم و نمیدونم جوابش چی باشه ولی بنظرم شماره رو بده تا زنگ بزنن اگه مامانتم در جریانه بگو که پدرتو تا یه حدی راضی کنه 

معمولا مامانا تسلط بیشتری رو پدر دارن 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

عزیزم منم با شوهرم خودم اشنا شدم و ازدواج کردیم ولی خب مامان و بابام اول مخالف بودن شناخت درستی از پ ...

مامانم اسلا خوشش نیاد از رلم‌میگه خسیسه و کلی بهونه میگیره جیغ میزنه ول کن و اینا بد گفت شماره بابات نده نمیخواد