2777
2789
عنوان

سلام چطورین خانوما چ خبرا میشه ی دقه بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 37 پست
پدرم به دوست پسرم برای صحبت نشون خواستگاری متن خوندین ؟

ولی بنظرم برای صحبت خود دوست پسرت زنگ نزنه بده یه بزرگتری چیزی اونا حرف همو بهتر میفهمن

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

ولی بنظرم برای صحبت خود دوست پسرت زنگ نزنه بده یه بزرگتری چیزی اونا حرف همو بهتر میفهمن

میترسم بابام به اونا ی چیز بد بگه اخه

آدما با رفتار حرف میزنن، دنبال کلمات نباشید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانم اسلا خوشش نیاد از رلم‌میگه خسیسه و کلی بهونه میگیره جیغ میزنه ول کن و اینا بد گفت شماره بابات ...

مامان منم همینطور بود 😕

خب بنظرم بده تا یه بزرگتری از خانواده اونا با بابات صحبت کنن اینطور بهتره حداقل رودروایسی داره با اونا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بده ولی بهش بگو چیزی تو گوشی نگه ولی باهاش قرار بذاره مودب بره جلو

میترسم راستش چون‌کسی پشتم نیست حتی مامانم ب شدت مخالفه و دعوا راه میندازه 

اصلا میگه شماره ندم 

و اینکه اگر اونا مودبانه بگن‌ولی بابام بد برخورد کنه چی؟؟

مامان منم همینطور بود 😕خب بنظرم بده تا یه بزرگتری از خانواده اونا با بابات صحبت کنن اینطور بهتره حد ...

میشه بگی چیشد اول کی با بابات حرف زد و اینا 

و چنسالته من ۱۸ سالمه شاید بخاطر اونه اینجوری میکنه

میترسم بابام به اونا ی چیز بد بگه اخه

شاید هم بگه اما خب اگه مامانت راضی نیست چاره ی دیگه هم نیست چون پدرا معمولا حرف مامان بیشتر گوش میدن 

ولی امتحان اخه تا کی میخوای همینطور ادامه بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید هم بگه اما خب اگه مامانت راضی نیست چاره ی دیگه هم نیست چون پدرا معمولا حرف مامان بیشتر گوش میدن ...

خسته شدم خیلی 😔😔بخدا

هیچ پشتوانه ای ندارم 

با هیشکی نمیتونم حرف بزنم

میشه بگی چیشد اول کی با بابات حرف زد و اینا و چنسالته من ۱۸ سالمه شاید بخاطر اونه اینجوری میکنه

😁 منم هیجده سالمه و تقربیا پونزده سالگی ازدواج کردم 

با بابام اول برادر شوهر بزرگم که تقربیا همسن بابامه صحبت کرد و راضی شد تقربیا ولی دوباره مامانم کوتاه نیومد که اونم خواهرشوهرم باهاش صحبت میکرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😁 منم هیجده سالمه و تقربیا پونزده سالگی ازدواج کردم با بابام اول برادر شوهر بزرگم که تقربیا همسن با ...

خوش ب حالت باز حالا ت شرایطت خوبتر از من بوده

خسته شدم خیلی 😔😔بخداهیچ پشتوانه ای ندارم با هیشکی نمیتونم حرف بزنم

درکت میکنم گلم ولی یه چیزی هم بزار بهت بگم عزیزم من الان با شوهرم دعوا کنم یا چیزی همیشه یاد گذشته میفتم که رو حرف خانوادم حرف زدم گاهی وقتا هم که بحثی پیش بیاد داخل خانوادم معمولا مامانم که مخالف بود همیشه سرکوفت شو بهم میزنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درکت میکنم گلم ولی یه چیزی هم بزار بهت بگم عزیزم من الان با شوهرم دعوا کنم یا چیزی همیشه یاد گذشته م ...

دعوامل ک همیشه بین زن و شوهر هست منم بخاطر اینکه نمیونم‌ رو حرفشون حرف بزنم انقدر استرس میکشم 

نمیدونی ک اون خانوادش از اون طرف فشار آوردن من اینجوری