2777
2789
عنوان

سلام چطورین خانوما چ خبرا میشه ی دقه بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 37 پست
خوش ب حالت باز حالا ت شرایطت خوبتر از من بوده

اتفاقا بدتر بود با یه جشن کوچیک ازدواج کردم چون خانوادم ناراحت بودن و این همیشه تو دلمه 

البته الانم خداروشکر میکنم بابت زندگیم 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

اتفاقا بدتر بود با یه جشن کوچیک ازدواج کردم چون خانوادم ناراحت بودن و این همیشه تو دلمه البته الانم ...

ایالله خوشبخت بشی و پایدار بمونید با نینی تون🥰😍😍😍😍وای من عاشق بچم بده من بزرگش کنم

آدما با رفتار حرف میزنن، دنبال کلمات نباشید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعوامل ک همیشه بین زن و شوهر هست منم بخاطر اینکه نمیونم‌ رو حرفشون حرف بزنم انقدر استرس میکشم نمیدون ...

اگه کسی مثل دایی یا عمو یا کسی که با پدرت خیلی خوب باشه دارید میتونی با دوستت صحبت کنی که اول به اون زنگ بزنن که اون باباتو رو راضی کنه 

البته از این ادمای اب زیرکاه نباشه یوقت بدترش کنه😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایالله خوشبخت بشی و پایدار بمونید با نینی تون🥰😍😍😍😍وای من عاشق بچم بده من بزرگش کنم

فدات بشم گلم حتما دنیا اومد عکسشو میزارم اینجا 😂❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه کسی مثل دایی یا عمو یا کسی که با پدرت خیلی خوب باشه دارید میتونی با دوستت صحبت کنی که اول به اون ...

با خانواده پریم رفت امد نداریم مادر یا پدرش میتونن ولی چنساله حرف‌نمیزنیم 

داییم ک پرش میکنه عمو هامم 

الان ب مامانم نگم‌شماره رو بدم؟؟؟

چیکار کنم تروخدا راهنمایی کن خسته شدم

با خانواده پریم رفت امد نداریم مادر یا پدرش میتونن ولی چنساله حرف‌نمیزنیم داییم ک پرش میکنه عمو هامم ...

میخوای نگو که بره بابات رو پر کنه اول بزار با بابات حرف بزنن بعد ببین چی میشه شاید واقعا بد نشه و راضی بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوای نگو که بره بابات رو پر کنه اول بزار با بابات حرف بزنن بعد ببین چی میشه شاید واقعا بد نشه و را ...

ببخشید عزیزم ی سوالای دخترونه خس در رابطه با نشون و نامزدی میتونم تو خصوصی بپرسم میترسم آقایون ببینن یا گزارش بزنن 

ببخشید عزیزم ی سوالای دخترونه خس در رابطه با نشون و نامزدی میتونم تو خصوصی بپرسم میترسم آقایون ببینن ...

اره عزیزم فقط من تازه اومدم اینجا نمیدونم کجا میشه پیوی😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40