2777
2789

امروز واسه نهار رفته بودیم خونه مادربزرگم

خانواده خالم اینا هم اونجا بودن

دختر خالم ۲۶ سالشه مجرده و خیلی بد اخلاقه

بحث خواستگار و اینا شد که یهو گفت من که فعلا قصد ازدواج ندارم

من به شوخی بهش گفتم مگه خواستگاری هم داری که بخوای رد شون کنی؟

یکدفعه دختر خالم یه نگاه بدی بهم انداخت و سر ما جیغ بلندی کشید گفت حرف دهنت و بفهم من خیلی هم خواستگار دارم خودم نمیخوام ازدواج کنم اصلا به تو چه ربطی داره

بعدش هم رفت گلدون و شکوند و نشست گریه کرد

بعد پاشدن رفتن

منم فقط داشتم هاج و واج نگاهش میکردم من واقعا قصدم شوخی بود نمیتونستم انقدر ناراحت میشه

شما بگید

من حرف بدی زدم که انقدر ناراحت شد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله حرف بدی زدی، خیلی اشتباه کردی، اون شاید خاطره بد داره شاید مشکل داره نباید به روش بیاری، خیلی اشتباه کردی، دلشو شکوندی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

حرفت خیلی بد بوده عزیزم

وقتی حرفی میخوای بزنی چه در قالب شوخی چه جدی اول فکرکن ببین حرفت باعث ناراحتی طرف میشه یا نه ، طرف ظرفیتشو داره یا نه بعد بگو

حق داشته، من بودم میخوابوندم دهنت

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

شوخی بدی کردی عزیزم.

نباید میگفتی .

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

بله توهین کردی دلش خون بوده از این موضوع خون تر شده یک حرف همینقدر می‌تونه ادمو نابود کنه خیلی بد کاری کردی چون جنبه هم نداشته انگار ولی برو عذر خواهی کن ازش کیک و گل بخر برو خونشون 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

ببین عزیزم با هرکسی شوخی نکن ...بعضیا جنبه ندارن موجب ناراحتیشون میشه

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••