2777
2789
عنوان

چه جوری میشه سن بارداری با سونو یکی نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 21 پست
6هفته و 3روز. 30دی میشه 10هفته

زود دیگه. همون 6 هفته دیگه برو ک 12هفته و 3 روز باشه. تازه 13 هفتع تمام بری جنسیتش دقیق تر میگه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
زود دیگه. همون 6 هفته دیگه برو ک 12هفته و 3 روز باشه. تازه 13 هفتع تمام بری جنسیتش دقیق تر میگه

دکتر چیزی نمیگه روتایمی که گفته نرم؟ ممکنه بگه بیا ولی بش بگم سونو رو همون واسه دوهفته دیگه برام بنویس اون روز که میرم پیشش نرم سونو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر چیزی نمیگه روتایمی که گفته نرم؟ ممکنه بگه بیا ولی بش بگم سونو رو همون واسه دوهفته دیگه برام بنو ...

من دکتر برام سنو نوشت بهم گفت از 11 هفته و 5 روز تا 13 هفته و 5 روز هر وقت خودت تونستی انتی برو.  زیر این تاریخ اصلا انتی نمیگرن

تو سنو دکتر طبق سنو تشکیل قلبت میگه میشه انتی بدی یا نه

ببخشید یه سوال دیگه میشه تو این تایم برم بهداشت وضعیتمو چک میکنن؟

اره حتما برو  اگ دیر بری پرونده تشمیل بدی هی غر میزنن بهت از الان زیر نظر شون باش تو گروه بارداری عضوت میکنن اونحا ماما داره اگ سوال داشتی هر موقع روز وظیفه شون ب پیامت جواب بدن