2777
2789
عنوان

برای عروسیم چیکار کنم

104 بازدید | 16 پست

بچه ها من اندامم خیلی خوبه 

و عاشق مدل ماهی هستم برای لباس عروسی 

اما میگن این لباس وایب لباس عروسی رو نمیده 

یکم لباسی بگیر که انگار عروسی 

اما من عاشق لباس عروس ماهی ام 

به نظرتون چیکار کنم 

یه سری ها هم میگن برای جشن عقدت لباس ماهی بپوش

نظر شما جیه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر جوری دوست داری بگیر

مال منم ماهی نبود ولی پف نداشت 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

من بنظرم هیچی به لباس پف نمیرسهواسه عقدت مدل ماهی بپوش

من خودم چفت اشو دوس دارم اما خب ماهی رو بیشتر 

جون میترسم پشیمون شم 

میگم اینجوری کنم ک عقدم بپوشم ماهی رو 

فقط هم بخاطر ماهی جشن عقد میگیرم چگن عاشقشم

اول اینکه هرچی دوست داری وبپوش چکار نظر بقبه داری بیخیالشون

مثلا خود من عاشق لباس خیلیبیی پفم

اگه ماهی دوست داری میتونی لباس دودامنه بگیری که پفه دیگه برای رقص واینچیزام دامنشو دربباری ماهی باشه

اکثرا که دوست دارن همینکار میکنن

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

جشن عقد؟ فقط به این دلیل میگم بگیرم که لباس ماهی به دلم حسرت نشه

شماالان ازدواج  کردی یانه اخه توتاپیکات گفتی مجردی وشوهرمی خوای ؟

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
اول اینکه هرچی دوست داری وبپوش چکار نظر بقبه داری بیخیالشونمثلا خود من عاشق لباس خیلیبیی پفماگه ماهی ...

جالبه ببینم جی پیدا میکنم اما از اون دو دامنه ها خوشم نمیاد از اونا میگی