2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

Poco X5 Pro

خیلییی خوبه واقعاً راضیم

مولتی تسکینگ داره یعنی من همزمان دارم باهاش گیم سنگین میزنم وسطش تلگرام باز میکنم پیام جواب میدم گوگل باز میکنم میام نی نی سایت و...😂😂😂

بخصوص واسه درس خوندن،مثلا کلاس آنلاین داشته باشی میتونی پی دی اف رو باز کنی داخلشم بنویسی

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

خیلی جاها هستن چکی میدن ولی تا قسطش تموم نشه کارتن گوشیو نمیدن باز اگ خواستی میگردم برات کارت اونجای ...

اره قربونت خبرم کن.

چک نمیتونم بدم شرایط دیگ نداره؟

Poco X5 Proخیلییی خوبه واقعاً راضیممولتی تسکینگ داره یعنی من همزمان دارم باهاش گیم سنگین میزنم وسطش ...

دوربین شم خیلییی خوبه

سلفیش یکم تازه ولی اوکیه درحد روزمره اگه نمیخوای بلاگر باشی😂😂😂

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻