2777
2789
عنوان

نداشتن رابطه تو دوران عقد طبیعیه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 58 پست
ن والا من تاهمین الانم که سزارین کردم بزور تحمل میکنیم چون هردومون هورمونی هستیم😂😂

بله عزیزم درکل یه چیز شخصیه اما ما مخالفش بودیم تو عقد 

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ  
من حس میکنم چون رابطه کامل تاحالا نخواسته مشکل داره شاید مردونگی نداره

تا حالا لخت ندیدیش؟

نعوظ داره؟

از راه دیگه نمیکه ارضام کن؟

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامزد منم همینو میگ منم حس میکنم مرد باید بخواد اینکه میگ بمونه بعد عروسی منو ترسوند حس کردم شاید مش ...

اصلا نمیخواد یا ازراهای دیگه میخواد

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
۳ سال عقد بودین و هیچ اتفاقی بینتون نیفتاد؟جدی میگی؟الان نرماله رابطتتون یا کمه؟چندساله ازدواج کردی؟ ...

بله عزیزم در حد معاشقه بودیم

رابطمون الان خیلی خوبه

5 ساله ازدواج کردم

نامزد منم همینو میگ منم حس میکنم مرد باید بخواد اینکه میگ بمونه بعد عروسی منو ترسوند حس کردم شاید مش ...

مگه تو عقد رابطه سطحی نداشتین؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

انشاالله که خوشبخت ترین باشی کنار همسرت عزیزم🥰

ممنون عزیزم همچنین برای شما بهترینا رقم بخورت

فک کنم نامزدمم از خانوادش میترسه چون ترسو هستش ولی من واسم مهم نیست 😂

بین ماهم برا شب عروسی میزارن کم پیش میاد یکی زودتر کارشو بکنه اینطور جاافتاده بینمون 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
بین ماهم برا شب عروسی میزارن کم پیش میاد یکی زودتر کارشو بکنه اینطور جاافتاده بینمون

من و نامزدم فامیلیم فامیلای ماهم تا شب عروسی کاری نمیکنن ولی خب الان زمونه فرق کرده چرا باید مث قدیم باشیم

چرا ولی دخول اصلا نخواسته

تو دیگه خیلی سخت میگیری .

همه اینن دیگه.

دوس داری زود بندو آب بدی ها

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!